EN

Star Wars - Vrcholná Republika - Sílící bouře

Cavan Scott


Hrdinové z éry vrcholné Republiky se vracejí, aby čelili obávanému nepříteli
Duch jednoty se pod vedením kancléřky Republiky Liny Soh šíří do galaxie a Jediové na nově otevřené stanici Maják Hvězdosvit jsou jeho předvojem. Na oslavu kancléřka plánuje Republikovou výstavu, výkladní skříň možností rozšiřující se mírumilovné Republiky. Jediové navštíví výstavu jako vyslanci harmonie. Ale kromě očí galaxie se k této události obrací i zuřivost Nihilů a jejich vůdce má v úmyslu tuto jednotu zničit.

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - High Republic - The Rising Storm
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lukáš Potužník
Počet stran 416
EAN 9788025250952
Datum vydání 24.01.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,309
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hrdinové z éry vrcholné Republiky se vracejí, aby čelili obávanému nepříteli v pokračování dramatických událostí z příběhu Světlo rytířů Jedi.

Po velké katastrofě v hyperprostoru a hrdinství Jediů Republika začíná znovu růst a přivádí další světy pod společný prapor. Duch jednoty se pod vedením kancléřky Liny Soh šíří do galaxie a Jediové na nově otevřené stanici Maják Hvězdosvit jsou jeho předvojem.

Na oslavu kancléřka plánuje republikový veletrh, výkladní skříň možností rozšiřující se mírumilovné Republiky. Stellan Gios, Bell Zettifar, Elzar Mann a další Jediové navštíví veletrh jako vyslanci harmonie. Ale kromě očí galaxie se k této události obrací i zuřivost Nihilů. Jejich vůdce, Marchion Ro, má v úmyslu tuto jednotu zničit. Na slavnost dopadne jeho bouře a rozsévá chaos a pomstu.

Zatímco se Jediové ze všech sil snaží zastavit krveprolití a řádící Nihily, musejí čelit skutečné hrůze, kterou jejich nepřítel plánuje rozpoutat po celé galaxii – takové, před níž je nemůže zaštítit ani Síla.

Další tituly z řady "Star Wars - Vrcholná republika"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM