EN

Jana Eyrová B1/B2

Jane Eyre

Sabrina D. Harris


Anglická klasika upravená pro výuku!
Nejznámější dílo Charlotty Brontëové, román o statečné mladé ženě, které bylo tolik nepřáno osudem a která se přesto dočkala svého štěstí, patří mezi vrcholy anglické literatury. Publikace nabízí zkrácenou dvojjazyčnou verzi románu, která je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny. Kromě anglického textu kniha obsahuje také český zrcadlový překlad. Audionahrávka, na níž text vypráví rodilá mluvčí, je k dispozici zdarma na stránkách nakladatelství.

Detailní informace

Ilustrátor Karolína Wellartová
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026617020
Datum vydání 27.01.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,232
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nejznámější dílo Charlotty Brontëové, román o statečné mladé ženě, které bylo tolik nepřáno osudem a která se přesto dočkala svého štěstí, patří mezi vrcholy anglické literatury. Autorka dokázala perfektně vykreslit proměnu křehké mladé dívky v sebevědomou ženu, jež nedbá společenských pravidel a jde si za tím, po čem její srdce touží.

Na poměry viktoriánské doby, kdy byl napsán, byl román velice pokrokový. Romantickou milostnou zápletku a typicky romantického hlavního hrdinu, charizmatického pana Rochestera, doplnily realistické prvky a okořenily gotické motivy v podobě nevysvětlitelných tajemství a pochmurného okolí, které panuje v Thornfieldu.

Publikace nabízí zkrácenou verzi románu, která je určena pro mírně pokročilé studenty angličtiny. Zájemce se díky ní seznámí s mistrovským dílem anglické literatury a také si procvičí angličtinu. V knize najde zkrácenou a upravenou verzi románu v jazyce originálu a také zrcadlový český překlad.

Audionahrávka ve formátu MP3, na níž text vypráví rodilá mluvčí, je zdarma na stránkách nakladatelství.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM