EN

Luna

Kouzelný jednorožec bez rohu

Sabrina D. Harris


Odlišovat se je fajn!
Luna se narodila jako jediný jednorožec bez rohu a kvůli tomu zažívala posměšky, se kterými se snažila vyrovnat. Během Noci světel, slavnosti, při které se jednorožci pyšní svými rohy a schopnostmi, Lunin pohár trpělivosti přetekl. A tak vyslovila přání, které na okamžik převrátilo všem život naruby. A protože chtěla vše napravit, vydala se za stařešinou, který jí nejen pomohl, ale také ukázal, jak si správně přát a jak přistoupit ke svému životu.

Detailní informace

Ilustrátor Michaela Beznosková
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026439554
Datum vydání 06.12.2021
Věk od 5
Formát 183x237 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,434
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Odlišovat se je fajn. Ale pouze za předpokladu, že ten, kdo se odlišuje, to vnímá jako svou výhodu nebo přednost. Každý jsme totiž jedinečný a na tom bychom měli stavět. Trvá to ale dlouho, než se přijmeme a máme se rádi takoví, jací jsme.

I Luna z našeho příběhu si na to musela přijít. A nebylo to jednoduché. Jako jediný jednorožec bez rohu zažívala posměšky, se kterými se snažila vyrovnat.

Během Noci světel, slavnosti, při které se jednorožci pyšní svými rohy a schopnostmi, Lunin pohár trpělivosti přetekl.

A tak vyslovila přání, které na okamžik převrátilo všem život naruby. A protože chtěla vše napravit, vydala se za stařešinou, který jí nejen pomohl, ale také ukázal, jak si správně přát a jak přistoupit ke svému životu.

V příběhu děti najdou pár myšlenek, které by jim mohly pomoci najít si své místo v kolektivu, zapadnout, a přece vyčnívat díky své jedinečnosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM