EN

Vítězství je v hlavě

Vybudujte si silnou mysl pro nejlepší výkony

Matt Fitzgerald


Známý sportovní novinář zkoumá „psychobiologický“ model sportovního výkonu s cílem odhalit, jak mohou sportovci překonávat svá fyzická omezení prostřednictvím síly ducha. Poutavým vyprávěním ze světa triatlonu, cyklistiky, běhu, veslování či plavání umožňuje čtenáři prožívat úžasné závody a vrhá nové světlo na vědecké poznatky týkající se duševní síly a způsobů, jak rozvíjet mentální schopnosti k překonávání výzev – ve sportu i v životě.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název How Bad Do You Want It?
Počet stran 248
EAN 9788020443984
Datum vydání 31.10.2017
Věk od 15
Formát 155x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,567
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vítězství je v hlavě zachycuje stěžejní momenty historie vytrvalostních sportů, aby čtenáři přiblížila návyky a taktiky, kterých může využít k rozvíjení vlastní duševní síly.

Vrcholoví sportovci svými schopnostmi připomínají bohy. Nicméně nehledě na schopnosti, má i jejich talent jisté hranice. Nejobtížnější závody vyžadují, aby šampion spoléhal nejen na své tělo, ale i na hlavu, protože jen tak může čelit obavám, které známe všichni: například strachu z neúspěchu, strádání či změny.

V knize Vítězství je v hlavě známý sportovní novinář Matt Fitzgerald zkoumá „psychobiologický“ model sportovního výkonu s cílem odhalit, jak mohou sportovci překonávat svá fyzická omezení prostřednictvím síly ducha. Poutavým vyprávěním ze světa triatlonu, cyklistiky, běhu, veslování či plavání umožňuje Fitzgerald čtenáři prožívat úžasné závody a vrhá nové světlo na vědecké poznatky týkající se duševní síly a způsobů, jak rozvíjet mentální schopnosti k překonávání výzev – ve sportu i v životě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM