EN

Jedu na ty nohy!

Jan Růžička


Víte, že švestky a banány si můžete obléct? Že bagrem se dá najíst? Že z tkaniček můžete vyrobit most a nákladní Pragovku naučit číst noviny? Pokud ano, pak nejspíš máte za sebou základní vojenskou službu… Ne tak hrdina této knížky: než se jeho ročník probije ke kýženému civilu, čeká ho kaskáda nečekaných, ale o to humornějších situací, kterým nasadí korunu ukvapená sázka s kolegy z družstva: Vo co, vole, že tady natrénuju na maraton?! Příjemné čtení pro všechny, kdo stále poznají leštidlo na obuv po čichu.

Detailní informace

Žánr humor
Jazyk čeština
Původní název Jedu na ty nohy!
Počet stran 344
EAN 9788020443977
Datum vydání 20.04.2017
Věk od 18
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Víte, že švestky a banány si můžete obléct? Že bagrem se dá najíst? Že z tkaniček můžete vyrobit most a nákladní Pragovku naučit číst noviny?

Pokud ano, pak nejspíš máte za sebou základní vojenskou službu…

Ne tak hrdina této knížky: než se jeho ročník probije ke kýženému civilu, čeká ho kaskáda nečekaných, ale o to humornějších situací, kterým nasadí korunu ukvapená sázka s kolegy z družstva: Vo co, vole, že tady natrénuju na maraton?!

Příjemné čtení pro všechny, kdo stále poznají leštidlo na obuv po čichu, i pro ty, kdo se kdy s hlavou hrdě vztyčenou, leč srdcem bušícím, postavili na startovní čáru jakéhokoli běžeckého závodu…

A jako bonus – přehledný výčet devadesáti šesti různých významů slova cip… No nekupte to za ty peníze!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM