EN

Alanova válka 3 - Podle vzpomínek Alana

Emmanuel Guibert


Závěrečný díl biografického komiksu, který podle vzpomínek amerického veterána Alana Copea zachytil uznávaný francouzský tvůrce Emmanuel Guibert, se nese v duchu zklidnění.
Závěrečný díl biografického komiksu, který podle vzpomínek amerického veterána Alana Copea zachytil uznávaný francouzský tvůrce Emmanuel Guibert, se nese v duchu zklidnění. Dramatické napětí války, jež pohánělo první dva díly, přechází ve třetím dílu v napětí a boje vnitřní. Po skončení druhé světové války Alan zůstává v Evropě a s novými povinnostmi poznává nové končiny a nové lidi.

Detailní informace

Žánr komiks
Ilustrátor Emmanuel Guibert
Jazyk čeština
Počet stran 122
EAN 9788086283852
Datum vydání 11.11.2010
Věk od 12
Formát 165x240 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,413
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Závěrečný díl biografického komiksu, který podle vzpomínek amerického veterána Alana Copea zachytil uznávaný francouzský tvůrce Emmanuel Guibert, se nese v duchu zklidnění. Dramatické napětí války, jež pohánělo první dva díly, přechází ve třetím dílu v napětí a boje vnitřní. Po skončení druhé světové války Alan zůstává v Evropě a s novými povinnostmi poznává nové končiny a nové lidi. Demobilizace ho sice přivede krátce zpět do USA, ale jen proto, aby si uvědomil, že s tamním povrchním způsobem života nechce mít nic společného. Z dlouhé osobní krize a bolestného hledání nové životní cesty, které provází intenzivní pátrání po zmizelých přátelích, se pomalu rodí Alanova nová, duchovnější a vědomější osobnost.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM