EN

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

Jak vychovat sebevědomé děti

Amy Morinová


Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích
Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu. A ať už je pak potká cokoli, budou vždy vědět, že jsou dost silné a překážky překonají. Navíc z případných potíží dokážou vykřesat příležitost k růstu. V každé kapitole se seznámíte s novou strategií, s jejíž pomocí povzbudíte děti k využití jejich plného potenciálu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název 13 Things Mentally Strong Parents Don't Do
Původní jazyk angličtina
Počet stran 296
EAN 9788026509523
Datum vydání 15.10.2020
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,522
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Svoje dítě nikdy nemůžete zcela ochránit před nepřízní osudu. Můžete jej však do života vybavit nástroji, které potřebuje k získání psychické síly. A ať už jej pak potká cokoliv, bude vždy vědět, že je dost silné a překážky překoná a z potíží dokáže vykřesat příležitost k růstu. V této knížce najdete 13 častých rodičovských návyků. Když se jich zbavíte, bude vaše role rodiče efektivnější. V každé kapitole najdete strategii, jež napomůže vašemu dítěti k využití jeho plného potenciálu.

***

Cviky na psychickou sílu posilují mozek stejným způsobem, jakým fyzické cvičení posiluje tělo. Když dítěti pomůžete s procvičováním cviků v každé kapitole této knihy, pomůžete mu vybudovat si svůj psychický „sval“.

Odmítnete-li dělat 13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají, vaše dítě dostane šanci svůj „sval“ používat, díky čemuž z něj vyroste silnější jedinec. Vzdáte-li se svých špatných rodičovských návyků, nebude pro vás rodičovská role těžší, budete naopak efektivnější. Svoje dítě naučíte vše, co potřebuje, jen s menší námahou.

Můžete dítěti ukázat jednotlivé kroky, s jejichž pomocí se vyhne třinácti zlozvykům, které ho okrádají o psychickou sílu. V každé kapitole najdete strategii, díky níž si vaše dítě vybuduje zdravé základní přesvědčení. To mu pomůže k efektivnějšímu růstu v silného jedince. Kapitoly nabízejí i konkrétní cvičení – jak pro vás, tak vaše dítě, s nimiž lze dosáhnout svého plného potenciálu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM