EN

Vnitřní světlo

Laurence Freeman


Praktická příručka známého autora duchovních textůNavazuje na autorovu knihu Křesťanská meditace (Vyšehrad, 2010) Z anglického originálu přeložila Barbora Hrobařová

Detailní informace

Žánr teologie
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788074293559
Datum vydání 09.09.2013
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,2
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci. Aktivně se podílí také na mezináboženském dialogu. V knize s podtitulem Meditace jako čistá modlitba nepodává teoretický rozbor, ale praktický návod, doplněný řadou užitečných postřehů a rad, které během let nasbíral. Kniha bude užitečná každému vážnému zájemci o tuto křesťanskou praxi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Laurence Freeman

Laurence Freeman

Laurence Freeman (* 1951) je katolický kněz a benediktinský mnich v klášteře Santa Maria del Pilastrello v Itálii. Je ředitelem Světového společenství pro křesťanskou meditaci (World Community for Christian Meditation). Spolupracoval s jiným slavným benediktinem a autorem knih o křesťanské spiritualitě Johnem Mainem, s nímž se podílel na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu. Roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci. Aktivně se podílí na mezináboženském dialogu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM