EN

Ve stínu hákového kříže

Vladimír Liška


Další kniha záhadologa Vladimíra Lišky o době, v níže byla ohrožena existence našeho národa
Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let. Morální apel, ať nezapomínáme na svou minulost, se táhne jako neviditelná nit celou touto publikací. Zabývá se především obdobím dějin mezi lety 1938–1945, ale nalezneme v ní i odbočky k letům předcházejícím, kdy se formoval duch nacionalismu a kdy Hitler získával svou moc v Německu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788075973122
Datum vydání 07.02.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,365
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Další kniha známého spisovatele, záhadologa a badatele Vladimíra Lišky se vrací k pohnutým a nejvypjatějším okamžikům našich novodobých dějin, do doby, kdy byla zcela podkopána naše samostatnost a ohrožena existence národa. Kniha si klade za cíl seznámit především mladé čtenáře s dobou, od které uplynulo více než sedmdesát let. Morální apel, ať nezapomínáme na svou minulost, se táhne jako neviditelná nit celou touto publikací. Zabývá se především obdobím dějin mezi lety 1938–1945, ale nalezneme v ní i odbočky k letům předcházejícím, kdy se formoval duch nacionalismu a kdy Hitler získával svou moc v Německu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vladimír Liška

Vladimír Liška

Vladimír Liška je přední český záhadolog, publicista a spisovatel. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. V devadesátých letech minulého století patřil k zakladatelům Československé archeoastronautické asociace, která se zaměřovala na propagaci paleoastronautiky, ufologie, parapsychologie, psychotroniky a řešení historických otazníků a záhad. Od roku 2001 se plně věnuje publicistické dráze. Je autorem více než třiceti knížek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM