EN

Nemožné na počkání

Devadesátidenní program, který přivede vaše sny k životu.

Michael Neill


Připravte se splnit si všechny svoje sny.
Co kdybyste dokázali víc, než si umíte představit, aniž byste byli pod neustálým tlakem a ve stresu, který se s dosahováním významných výsledků obvykle pojí? Autor bestsellerů Michael Neill představuje devadesátidenní program, který vám pomůže přivést vaše nesplnitelné sny k životu. Jediné, s čím budete muset přijít vy, je něco, čeho byste rádi dosáhli, a ochota jednou provždy změnit názor na to, co je skutečně možné.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Creating impossible
Původní jazyk angličtina
Počet stran 296
EAN 9788026508489
Datum vydání 21.03.2019
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,426
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Co kdybyste dokázali víc, než si umíte představit, aniž byste byli pod neustálým tlakem a ve stresu?

Autor bestsellerů Michael Neill představuje devadesátidenní program, který vám pomůže přivést vaše nesplnitelné sny k životu. Na vás bude pouze přijít na to, co skutečně máte za sen, a taky přestat trvat na tom, že víte, co je a co není ve vašem životě možné.

Tisíce lidí po celém světě měly možnost seznámit se s principy, jak dosáhnout nemožného. Díky tomu si tito lidé si našli lepší práci, navázali nové vztahy, zhubli, rozjeli vlastní firmy, zbavili se zlozvyků, prostě se svým životem zásadně pohnuli.

Ať už je vaším cílem cokoliv, tato kniha změní způsob, jakým vnímáte sami sebe, a naučí vás, jak z nemožného udělat možné.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM