EN

Uvnitř v sobě

Najděte svoji cestu

Michael Neill


Pojďte objevit místo, kde jste dokonalí, sami sebou a šťastní!
Všechny naše životní problémy jsou výsledkem toho, že ztrácíme směr a zamotáváme se do svého vlastního myšlení. Řešením všech těchto problémů je pak najít cestu zpět „domů“. A k tomu vám pomůže kniha Uvnitř v sobě. Každý má totiž uvnitř v sobě prostor, ve kterém je dokonalý, celý, šťastný. Pojďte ten prostor objevit a čerpat z něj!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Space within
Původní jazyk angličtina
Počet stran 168
EAN 9788026507604
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,243
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jeden problém. Jedno řešení. Nekonečné možnosti.

Každý má uvnitř v sobě prostor, ve kterém je dokonalý, celý a šťastný. Je to prostor čirého Vědomí – prostor, z něhož vycházejí všechny naše myšlenky a zase se do něj vracejí.

Pojďte ten prostor objevit a čerpat z něj.

- Když budete odpočívat v pocitu, který ve vás bude vnitřní prostor vyvolávat, jeho teplo vyléčí vaši mysl i tělo.

- Když budete čerpat z nekonečného kreativního potenciálu vašeho vnitřního prostoru, budete dosahovat vysoké výkonnosti, kreativity a dostávat se do stavu flow.

- Když si budete užívat otevřenosti vnitřního prostoru v přítomnosti jiných lidí, zažijete silné a hluboké propojení s nimi.

Všechny naše životní problémy jsou výsledkem toho, že ztrácíme směr a zamotáváme se do svého vlastního myšlení. Řešením všech těchto problémů je pak najít cestu zpět „domů“. A k tomu vám pomůže kniha Uvnitř v sobě.

Jste připraveni začít?

MICHAEL NEILL je celosvětově známým koučem, moderátorem a autorem bestselerů Revoluce zevnitř, You Can Have What You Want a Supercoach. Má za sebou 25 let zkušeností jako kouč, poradce, přítel, mentor a kreativní inspirátor celebrit, ředitelů korporací, členů královských rodin i lidí, kteří chtějí mít ze života víc.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM