EN

Tygří knihy

Kamila Kopsová, Petr Kops


Ojedinělý náhled do dětské duše
Tygří knihy autorů Kamily a Petra Kopsových oslovily jak rodiče, kteří řeší každodenní starosti s dětmi, tak i odborníky z oblasti pedagogiky, psychologie či pediatrie, kteří publikace využívají ve své praxi. Přinášejí nový pohled na svět dětí, jeho vnímání a pochopení. Jednotlivé díly trilogie na sebe velmi dobře navazují a čtenářům pomáhají nahlédnout do vnitřních světů dětí. Box tvoří tituly Tygr dělá uáá uáá..., Jak se krotí tygr a Jak se domluvit s tygrem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 172
EAN 9788026613251
Datum vydání 08.10.2018
Věk od 7
Formát 200x200 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 1,157
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tygří knihy autorů Kamily a Petra Kopsových oslovily jak rodiče, kteří řeší každodenní starosti s dětmi, tak i odborníky z oblasti pedagogiky, psychologie či pediatrie, kteří publikace využívají ve své praxi. Přinášejí nový pohled na svět dětí, jeho vnímání a pochopení. Jednotlivé díly trilogie na sebe velmi dobře navazují a čtenářům pomáhají nahlédnout do vnitřních světů dětí.

A o čem jsou jednotlivé díly?

Úvodní knihou Tygr dělá uáá uáá provází šestiletý Jakub. Čtenáři dává nahlédnout do svého světa, ve kterém nemívá vždy věci zcela pod kontrolou. Zlobí ho totiž jeho neposedný (vnitřní) tygr, kterého se ale učí pozorovat a chápat. Postupně se mu podaří převzít zodpovědnost za tygra i své vlastní chování.

Druhá kniha Jak se krotí tygr popisuje konkrétní postupy, jak zkrotit svého tygra a jak v rodině nastolit pohodu a klid. Čtenáři se v několika jednoduchých lekcích naučí s tygry zacházet, vnímat je a chápat, a dokonce s nimi také spolupracovat. Už po zvládnutí jedné lekce se život v rodině může příjemně změnit.

Třetí kniha Jak se domluvit s tygrem se věnuje komunikaci. Čtenáři se dozvědí, jaké vrozené komunikační typy existují, naučí se je chápat a používat. Publikace má být pomocníkem ke zlepšení komunikace v rodinách, a to ke spokojenosti rodičů i dětí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "TYGR / manž. Kopsový"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM