EN

Deník zvědavého tygra

pro kluky a holky

Kamila Kopsová, Petr Kops


Poznej svého tygra zábavnou formou!
Zábavný zápisník, který nabízí dětskému čtenáři dobrodružnou cestu poznávání sebe a svého Tygra. Jsi zvědavý? Jsi zvědavá? Pak je to určitě skvělá kniha pro tebe. Nejen že se zabavíš, ale naučíš se i spoustu nového o sobě, o lidech kolem a o světě. Zkusíš si něco uvařit? Přečteš si zajímavé příběhy? Budeš na chvíli detektivem nebo novinářkou a zažiješ si nové radosti. A navíc bude tento Deník zvědavého tygra tvým vlastním deníkem, do kterého je dovoleno i psát a malovat. Už jsi natěšený/á jako my?

Detailní informace

Ilustrátor Kateřina Šturmová
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788026616641
Datum vydání 23.09.2021
Věk od 5
Formát 200x200 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,179
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zábavný zápisník, který nabízí dětskému čtenáři dobrodružnou cestu poznávání sebe a svého Tygra. Jsi zvědavý? Jsi zvědavá? Pak je toto skvělá kniha právě pro tebe! Nejen že se zabavíš, ale naučíš se i spoustu nového o sobě, o lidech kolem a o světě. Zkusíš si něco uvařit? Přečteš si zajímavé příběhy? Budeš na chvíli detektivem nebo novinářkou a zažiješ si nové radosti. A navíc bude tento Deník zvědavého tygra tvým vlastním deníkem, do kterého je dovoleno i psát a malovat. Už jsi natěšený/á jako my?

Tak hurá do toho… Tygr na tebe již čeká.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "TYGR / manž. Kopsový"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM