EN

Gerda, příběh velryby

Adrián Macho


Ať se ti v životě stane cokoli, řiď se svým srdcem a najdeš, co hledáš
Malá velryba Gerda si užívá spokojené dětství. Jednou se však přihodí něco nečekaného a Gerda zůstane sama, bez rodiny. A tak osamocená a smutná bloudí oceánem, až nakonec potká nové přátele. Kosatky, tučňáky, racky nebo třeba chobotnice. Od každého kamaráda se dozví nejen zajímavosti o jejich životě, ale především o fascinujícím světě, kterým proplouvá. Najde nakonec malá Gerda to, co hledá?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Gerda
Původní jazyk slovenština
Řada Gerda
Počet stran 32
EAN 9788026419068
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 4
Formát 215x280 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,461
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi

Malá velryba Gerda si užívá spokojené dětství. Jednou se však přihodí něco nečekaného a Gerda zůstane sama, bez rodiny. A tak osamocená a smutná bloudí oceánem, až nakonec potká nové přátele. Kosatky, tučňáky, racky nebo třeba chobotnice. Od každého kamaráda se dozví nejen zajímavosti o jejich životě, ale především o fascinujícím světě, kterým proplouvá. Najde nakonec malá Gerda to, co hledá?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Gerda"

Hodnocení čtenářů

Klára Němčáková
Krásný příběh v krásně ilustrované knížce. Líbí se mě, jako dospělé i tříleté dcerce. Sama jsem zvědavá na druhou knížku, abych věděla, jak bude příběh pokračovat. Asi budu muset pořídit :)
Jan Nielsen
Super knížka.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adrián Macho

Adrián Macho

Adríán Macho žije a působí v Bratislavě. Kreativita a výtvarné techniky jej provázejí už od mala. Studoval uměleckou keramiku na střední škole v Modře. Dlouho se věnoval grafickému designu v reklamních agenturách a později i na volné noze. Jeho talent se ale nejvíce projevil, když začal ilustrovat. Důkazem je několik dětských knih, které se na Slovensku staly bestsellery a dostalo se jim i ocenění od čtenářů. V roce 2018 se v Česku prezentoval svým autorským debutem, dětskou knihou Gerda, příběh velryby, kterou sám ilustroval.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM