EN

Dělám si to sám

Martin Váša


Být sám sebou je nová černá!
Sedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. Je sám. Protože má fobii ze seznamek a nevypadá zrovna jako Andrés Sanjuan, asi sám i zůstane. Nebo ne? Najisto ví jediné: Dělá si to sám. A píše si o tom deník.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026708964
Datum vydání 27.07.2017
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,327
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Sedmadvacetiletý (už?!) Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; články do časopisu, kde pracuje, odevzdává s předstihem, třebaže jsou na hony vzdálené zadání; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; dobře jí, venku, protože sám uvaří sotva čaj; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. To poslední ho naučil Instagram. Je sám. Protože má fóbii ze seznamek a nevypadá zrovna jako Andrés Sanjuan (stojí za to vygooglovat), asi sám i zůstane. Když nad sebou tak přemýšlí, je buď nejlepší, nebo nejhorší člověk na světě. Nemůže se rozhodnout. Najisto ví jediné: Dělá si to sám. A píše si o tom deník.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Váša

Martin Váša

Martin Váša pochází z Děčína, kde absolvoval školku, základku a obchodku. Pokračoval studiem angličtiny a francouzštiny na ZČU v Plzni, kde si nekoupil bakalářský titul. Byl recepčním v rádiu i klukem pro všechno v modelingové agentuře. Pak se stal redaktorem módy, jímž je dodnes. Pořád se nepřišlo na to, že neumí psát. S napětím očekává také to, kdy Luca Guadagnino zfilmuje jeho prvotinu Dělám si to sám (2017). Bude ho hrát Tilda Swinton. Žije v Praze a živí se.
Zobrazit profil autora

Recenze

Právo - Váša přibližuje svět pražských mileniálů

„…Vášova kniha je lehká, a trefí-li se čtenáři do vkusu, i mimořádně vtipná. Pobaví, nechá nahlédnout do komunity a do světa mladého člověka, zacykleného mezi antipatiemi ke kolegyni v práci, nekončícím placením zbytečného členství v posilovně a neúnavným hledáním partnera…“
NAPIŠTE NÁM