EN

Koronavirová pandemie den za dnem v unikátní dokumentární knize
Koronavirová krize nemá v moderních dějinách obdoby: Miliardy lidí se ocitly v karanténě, desítky milionů se nakazily, statisíce zemřely. Tohle je příběh pandemie, jak ho ještě nikdo nevyprávěl. Co ovlivňovalo rozhodování o životech milionů lidí? Kdo je muž, který přiměl české úřady k rázné akci? Dvojice zkušených novinářů vás prostřednictvím zdravotníků, pacientů i vrcholných politiků vezme za kulisy událostí, které převrátily Česko i svět vzhůru nohama.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 464
EAN 9788076620476
Datum vydání 19.10.2020
Věk od 15
Formát 170x240 mm
Nakladatelství KNIHA ZLÍN
Edice IN
Hmotnost 1,215
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Koronavirus uvrhl společnost do krize, jaká v moderních dějinách nemá obdoby: miliardy lidí se ocitly v karanténě, desítky milionu se nakazily, statisíce zemřely. Tohle je příběh pandemie, jak ho ještě nikdo nevyprávěl.

Co během zasedání české vlády ovlivňovalo rozhodování o životech milionů lidí? Kdo je muž, jehož predikce vývoje nákazy rozhýbala tuzemské úřady k razantnímu postupu? A jak pod vedením českého vědce probíhal vývoj přelomového léku remdesivir?

Dvojice zkušených novinářů vás prostřednictvím příběhu zdravotníků, pacientů i vrcholných politiků vezme za kulisy událostí, které převrátily Česko i svět vzhůru nohama.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michal Kubal

Michal Kubal

Reportér a moderátor, vedoucí redaktor zahraničního zpravodajství České televize. V ČT působí od roku 1997. Přinášel zpravodajství z desítek zemí světa, především z krizových oblastí – od konce devadesátých let točil reportáže během krizí v Bosně nebo Kosovu. Po 11. září působil v Pákistánu a Afghánistánu, v roce 2003 během války v Zálivu v Iráku, kam se vracel i v následujících letech. V letech 2008–12 byl stálým zpravodajem ČT v USA. Od ledna 2016 moderuje hlavní zpravodajský pořad ČT Události a v posledních letech i Události, komentáře. Je nositelem Ceny Ferdinanda Peroutky.
Zobrazit profil autora

Vojtěch Gibiš

Vojtěch Gibiš

Vojtěch Gibiš se narodil v Praze v roce 1979. S psaním začal na sportovních webech v roce 2004. Od roku 2008 strávil necelých sedm let v Lidových novinách jako reportér, editor a šéfeditor sportu. Tři roky pak dělal šéfeditora Lidovky.cz. Od roku 2018 pracuje v Televizi Seznam jako editor zpravodajství a publicistiky. O pandemii koronaviru psal od 20. ledna 2020 prakticky denně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM