EN

Marvel: Spider-man v 1000 tečkách

Thomas Pavitte


20 úžasných obrazů ze světa Spider-mana, které si sami nakreslíte
Připojte se ke slavnému hrdinovi ze světa Marvelu s touto novou publikací od světoznámého autora spojovaček Thomase Pavitta. Všech 20 komplexních obrazů Spider-mana a jeho přátel je založeno na kresbách nejlepších autorů Marvelu a přinese vám hodiny zábavy, v nichž postupně přivedete své oblíbené superhrdiny k životu. Uprostřed knihy najdete také extra velký plakát s více než 1500 tečkami, který zobrazuje epickou bitvu Spider-man vs. Doctor Octopus.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název 1000 Dot to dot Amazing Marvel
Původní jazyk angličtina
Řada Marvel
Počet stran 48
EAN 8594050422544
Datum vydání 23.01.2017
Věk od 10
Formát 356x254 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,404
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

20 úžasných obrazů ze světa Spider-mana, které si sami nakreslíte

Připojte se ke slavnému hrdinovi ze světa Marvelu s touto novou publikací od světoznámého autora spojovaček Thomase Pavitta. Všech 20 komplexních obrazů Spider-mana a jeho přátel je založeno na kresbách nejlepších autorů Marvelu a přinese vám hodiny zábavy, v nichž postupně přivedete své oblíbené superhrdiny k životu. Uprostřed knihy najdete také extra velký plakát s více než 1500 tečkami, který zobrazuje epickou bitvu Spider-man vs. Doctor Octopus.

Stránky jsou u hřbetu knihy perforované, takže si výsledek vašeho snažení můžete jednoduše vytrhnout, vybarvit, zarámovat a vystavit.

Thomas Pavitte je grafický designér z Nového Zélandu, který před nedávnem začal zkoumat možnosti netradičních uměleckých a designérských směrů. Je například autorem nejsložitější spojovačky všech dob obsahující 6 239 teček, jejichž propojením lze za nejméně devět hodin pečlivé práce vytvořit obraz Mony Lisy. Je také autorem populární publikace se spojovačkami 20 portrétů v 1 000 tečkách a dalších.

Ke stažení

PDF Ukázka.PDF

Další tituly z řady "Marvel"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM