EN

Úžasný svět techniky U6 - Od šroubku k lokomotivě

Radek Chajda, Kamila Teslíková


Oblíbená televizní soutěž v knížce, která vás katapultuje do "Ligy výjimečných mozků“!
Nebojte se techniky, nekouše! V knížce, která vznikla podle oblíbeného TV pořadu, naopak zjistíte, že je to velká zábava! „Ligu výjimečných mozků" pro zvídavé založil a buduje geniální pan Továrník za asistence svého pomocníka Ducháčka a robota Adveeho a i vy se můžete stát jejími členy. Pusťte se do čtení a konstrukcí opravdu vychytaných vynálezů a luštění záludných kvízů. Najdete zde i opravdu nepostradatelné taháky!

Detailní informace

Ilustrátor Eva Gargašová
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788074480669
Datum vydání 27.02.2017
Věk od 8
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Oblíbená televizní soutěž v knížce, která vás katapultuje do "Ligy výjimečných mozků“!

Nebojte se techniky, nekouše! V knížce, která vznikla podle oblíbeného TV pořadu, naopak zjistíte, že je to velká zábava! „Ligu výjimečných mozků" pro zvídavé založil a buduje geniální pan Továrník za asistence svého pomocníka Ducháčka a robota Adveeho a i vy se můžete stát jejími členy. Pusťte se do čtení a konstrukcí opravdu vychytaných vynálezů a luštění záludných kvízů. Najdete zde i opravdu nepostradatelné taháky!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Úžasný svět techniky U6"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Chajda

Radek Chajda

Studoval odbornou fyziku se zaměřením na optiku a také učitelství matematiky a fyziky, obojí na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pracoval jako odborný technik, což mu umožnilo získat široký přehled v technických aplikacích. Zároveň má i osmiletou praxi jakou učitel matematiky a fyziky. Nyní navštěvuje školy se svým programem „Hravá věda“ a věnuje se popularizaci vědy a techniky. Své bohaté zkušenosti z pedagogické praxe i technických oborů uplatňuje nejen ve svých publikacích, ale také ve spolupráci s Českou televizí při tvorbě naučných pořadů pro děti.
Zobrazit profil autora

Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM