EN

Hádankový zvěřinec

Luštění, šifry a zajímavosti

Radek Chajda


Vezmi do ruky pastelky či nůžky a staň se krotitelem zvířat!
Miluješ zvířata? Zajímá tě, co všechno dovedou? A chceš se to dozvědět zábavným způsobem? Tak si připrav tužku, pastelky, nůžky a nastartuj svůj mozek. Budeš totiž kreslit, vybarvovat, luštit, počítat, ale také skládat a trhat. Během zábavných aktivit se přeneseš do lesů, savan, pouští, hor i pod mořskou hladinu. Mimo úkolů, tvoření a luštění na tebe čeká i plno veselých básniček. Tak hurá na to, veselý zvěřinec čeká na svého krotitele!

Detailní informace

Ilustrátor Victoria Chajdová
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 8594050433755
Datum vydání 05.05.2022
Věk od 8
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,173
Typ Křížovky, sudoku
Vazba brožovaná lepená

Miluješ zvířata? Zajímá tě, co všechno dovedou? A chceš se to dozvědět zábavným způsobem? Tak si připrav tužku, pastelky, nůžky a nastartuj svůj mozek. Budeš totiž kreslit, vybarvovat, luštit, počítat, ale také skládat a trhat. Během zábavných aktivit se přeneseš do lesů, savan, pouští, hor i pod mořskou hladinu. Mimo úkolů, tvoření a luštění na tebe čeká i plno veselých básniček.

Tak hurá na to, veselý zvěřinec čeká na svého krotitele!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Chajda

Radek Chajda

Studoval odbornou fyziku se zaměřením na optiku a také učitelství matematiky a fyziky, obojí na Univerzitě Palackého v Olomouci. Pracoval jako odborný technik, což mu umožnilo získat široký přehled v technických aplikacích. Zároveň má i osmiletou praxi jakou učitel matematiky a fyziky. Nyní navštěvuje školy se svým programem „Hravá věda“ a věnuje se popularizaci vědy a techniky. Své bohaté zkušenosti z pedagogické praxe i technických oborů uplatňuje nejen ve svých publikacích, ale také ve spolupráci s Českou televizí při tvorbě naučných pořadů pro děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM