EN

Logopedické hry s Povídálkem – R

Procvičujeme hlásku R

Hana Fialová


S Povídálkem je procvičování hlásky R skvělou zábavou!
Logopedické hry s Povídálkem - R – je pomůcka sloužící k reedukaci výslovnosti hlásky R. Navazuje na publikaci „Logopedie s Povídálkem - R“, kterou rozvíjí a činí nápravu výslovnosti pro děti pestřejší a zajímavější. Obsahuje 36 sad kartiček, se kterými je možno hrát různé hry podporující nejen správnou výslovnost, ale i rozvoj dalších důležitých funkcí jako například slovní zásobu, mluvní pohotovost, jazykový cit, zrakovou paměť, orientaci na ploše, matematické představy apod.

Detailní informace

Ilustrátor Edita Plicková
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026611813
Datum vydání 09.10.2017
Věk od 4
Formát 297x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Logopedie
Hmotnost 0,541
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Logopedické hry s Povídálkem – R – je pomůcka sloužící k reedukaci výslovnosti hlásky R. Navazuje na publikaci Logopedie s Povídálkem – R, kterou rozvíjí a činí nápravu výslovnosti pro děti pestřejší a zajímavější. Obsahuje 36 sad kartiček, se kterými je možno hrát různé hry podporující nejen správnou výslovnost, ale i rozvoj dalších důležitých funkcí jako například slovní zásobu, mluvní pohotovost, jazykový cit, zrakovou paměť, orientaci na ploše, matematické představy apod. Výhodou je také možnost kombinovat procvičovaná slova v podobě kartiček dle individuální potřeby dítěte.

Hry jsou určeny především pro dva hráče – logoped (rodič) a dítě. Je však možné je využít i při reedukaci výslovnosti malé skupinky dětí se stejným problémem. Proto každou sadu tvoří 12 dvojic obrázků, které lze dobře dělit mezi různý počet hráčů.

O autorce:

Mgr. Hana Fialová se věnuje celý svůj profesní život převážně dětem předškolního věku. Již sedmnáct let pracuje v logopedické třídě mateřské školy. Přednosti této třídy vidí především v každodenní logopedické péči s možností využití individuálního i skupinového přístupu. Jako cenné vnímá spojení logopedické intervence s podporou dalších důležitých funkcí, které s rozvojem řeči souvisí, a zároveň její sepětí s každodenním životem.

Při tvorbě publikace Logopedické hry s Povídálkem - R čerpala ze své každodenní praxe. Pracovala s mnoha dětmi, pro které postupně vznikala obsáhlá sbírka cvičení, pracovních listů a her. V ruce máte knihu, která je výběrem toho nejlepšího z jejích pracovních zkušeností. Věříme, že v ní i vy a vaše děti najdete to, co pro nácvik správné výslovnosti a podporu řeči potřebujete.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM