EN

Nejprve porušte pravidla

Co dělají nejlepší světoví manažeři jinak

Curt Coffman, Marcus Buckingham


Klasika světové manažerské literatury
Autoři definují čtyři klíčové dovednosti manažera: výběr správných podřízených, zacílení na silné stránky zaměstnanců, definování výstupů a výběr podřízených podle jejich talentu. Dozvíte se, proč talentovaní zaměstnanci potřebují skvělé manažery, jak špičkoví manažeři nacházejí, motivují a dokážou udržet talentované zaměstnance. Kniha nabízí manažerům na všech úrovních praktické tipy pro zvýšení výkonu a kariérní posun.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název First, Break All the Rules: What the World's Greatest Managers Do Differently
Počet stran 272
EAN 9788026500230
Datum vydání 23.04.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,654
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Nejlepší manažeři světa nemají mnoho společného. Jsou různého pohlaví, rasy a věku. Liší se styl jejich práce i cíle, které si stanovují. V jednom se však špičkoví manažeři shodují: Než začnou pracovat, nejprve poruší veškerá zažitá pravidla. Nevěří, že člověk je schopen dosáhnout všeho, pro co se rozhodne. Nesnaží se bojovat se slabými stránkami svých podřízených. Důsledně ignorují Zlaté pravidlo. A dokonce nadržují svým oblíbencům. Tato kniha vysvětluje proč.

Marcus Buckingham a Curt Coffman z Gallupova institutu prezentují výsledky svého masivního průzkumu mezi špičkovými manažery z rozličných společností na různých pozicích. Autoři zde definují čtyři klíčové dovednosti manažera:

• výběr správných podřízených,

• zacílení na silné stránky zaměstnanců,

• definování výstupů a

• výběr podřízených podle jejich talentu.

Dozvíte se, proč talentovaní zaměstnanci potřebují skvělé manažery, jak špičkoví manažeři nacházejí, motivují a dokážou udržet talentované zaměstnance.

Pro manažery na všech úrovních jsou v knize praktické tipy pro zvýšení výkonu a pro kariérní posun a také rady, jak lze vše využít v konkrétních situacích.

Marcus Buckingham je vůdčí postavou dvacetileté snahy Gallupova institutu identifikovat hlavní rysy velkých manažerů a skvělých pracovišť. Je rovněž hlavním přednášejícím v Institutu vůdcovství agentury Gallup.

Curt Coffman je hlavní pracovník Oddělení pro praxi v oboru řízení pracoviště Gallupova institutu. Pravidelně konzultuje vývoj produktivních, na zákazníky orientovaných pracovišť.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM