EN

Miniatury z FIMO hmoty

Monika Brýdová


Poznejte pestrý svět miniatur z FIMO hmoty.
Chcete vyzkoušet novou dimenzi práce s FIMO hmotou? Vyrobit si miniaturní dobroty, které budou ozdobou vašich interiérů, originálním šperkem či doplňkem výbavičky pro panenky? Dortík, ovoce, zelenina, hamburger, zkrátka fantazii se meze nekladou. Zkušená autorka vám ve vybraných projektech ukáže, jak na to, dozvíte se, jaké pomůcky a materiály budete potřebovat, jak zvládnout míchání barev či povrchovou úpravu výrobků.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788025136355
Datum vydání 08.11.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chcete vyzkoušet novou dimenzi práce s FIMO hmotou? Vyrobit si miniaturní dobroty, které budou ozdobou vašich interiérů, originálním šperkem či doplňkem výbavičky pro panenky? Dortík, ovoce, zelenina, hamburger, zkrátka fantazii se meze nekladou. Zkušená autorka vám ve vybraných projektech ukáže jak na to, dozvíte se jaké pomůcky a materiály budete potřebovat, jak zvládnout míchání barev či povrchovou úpravu výrobků. Všechny postupy jsou doprovázeny mnoha fotografiemi, které vás povedou krok za krokem ke zdárnému cíli.

- Materiály, pomůcky a zásady práce s FIMO hmotou

- Postupy při výrobě miniatur

- Nádobíčko z polymerové hmoty

- Sladkosti, dortíky, minibonboniéra,,,

- Pečivo

- Ovoce a zelenina

- Sýry, Uzeniny, Rýže, Sushi

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM