EN

Svoboda

Arne Dahl


Mafie nezapomíná. Čtvrtý díl napínavé série od oceňovaného autora.
Sam Berger je na pokraji zhroucení. Jeho partnerka Molly Blomová zmizela beze stopy a on ji nemůže najít. Uprostřed zoufalství ho zastihne záhadná, ale lákavá nabídka: vypátrat unesenou Nadju, aniž by do celého případu zatáhl policii. Během pátrání Sam najde v lesní skrýši obrovskou částku a dojde mu, že Nadja možná není jediná, kdo je v nebezpečí... stopy totiž vedou až k ruské mafii. Je možné, že je do celé situace nějak zapletená i Molly?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Friheten
Původní jazyk švédština
Překladatel Linda Kaprová
Počet stran 352
EAN 9788020460202
Datum vydání 25.08.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,499
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Ještě nedávno to vypadalo, že to Sam Berger v životě vyhrál na celé čáře. Na začátku čtvrtého dílu se ale zdá, že jeho sen o šťastném životě úspěšného soukromého vyšetřovatele po boku Molly Blomové a jejich dítěte je vzdálenější než kdy předtím.

V tu chvíli dostane k vyřešení další napínavý případ. Tentokrát je ve hře ruská mafie a únos bývalé prostitutky Nadi. Sam má přesně 74 hodin na to, aby ženu našel, než ji únosce popraví. Do vyšetřování se zapojí i Molly, která ovšem ví víc, než přiznává. Co obě ženy spojuje? Kdo jako první nalezne poklad ukrytý v lese? A komu všemu nakonec půjde o život?

Mistr zápletek opět přináší psychologicky propracovaný kriminální příběh plný napětí a nečekaných zvratů, který nebudete moci odložit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Arne Dahl

Arne Dahl

ARNE DAHL (* 1963), vlastním jménem Jan Arnald, pracuje jako literární kritik a redaktor. Patří mezi nejpopulárnější švédské autory detektivního žánru. Má za sebou téměř dvě desítky thrillerů, za které získal významná ocenění nejen ve Švédsku, ale také v Německu nebo Dánsku. Jeho romány mají napínavý děj, drsný humor a psychologickou hloubku. Šestidílná detektivní série o vyšetřovací skupině A se v roce 2011 dočkala filmového zpracování a jen ve Švédsku ji zhlédlo milion a půl diváků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM