EN

Twisted Lies: Lži na ostří nože

Ana Huang


Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní.
Christian je okouzlující a hrozivý. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku. Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona. Milá, plachá a introvertní Stella je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě. Když ji však hrozba z minulosti zažene do domu toho nejnebezpečnějšího muže, jakého kdy potkala, je v pokušení dovolit si něco cítit. Jejich láska je poznamenaná tajemstvím a poskvrněná lží... a když pravda konečně vyjde najevo, mohla by všechno zničit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Twisted Lies
Původní jazyk angličtina
Řada Twisted
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 616
EAN 9788026922742
Datum vydání 29.02.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,628
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Udělá cokoli, aby ji dostal... včetně lhaní.

Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt. Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana.

Pro morálku má pramálo smyslu a pro lásku ještě méně, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž.

Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout.

Každé monstrum má svou slabinu. Tou jeho je ona.

Je jeho posedlostí.

Je jeho závislostí.

Jeho jedinou slabostí.

**

Milá, plachá a introvertní Stella Alonsová je navzdory své slávě na sociálních sítích romantička, která své srdce drží na uzdě.

Má dvě zaměstnání, jen minimum volného času a žádnou touhu po vztahu.

Když ji však hrozba z minulosti zažene do náruče - a do domu – toho nejnebezpečnějšího muže, jakého kdy potkala, je poprvé po dlouhé době v pokušení dovolit si něco cítit.

Ačkoli je Christian navenek chladný, ona je zmítána až dosud nepoznanými pocity, když je s ním.

Cítí vášeň.

Cítí se s ním v bezpečí.

Cítí se být milována.

Jejich láska je poznamenaná tajemstvím a poskvrněná lží... a když pravda konečně vyjde najevo, mohla by všechno zničit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Twisted"

Hodnocení čtenářů

Barbora Hajznerová
Přečetla jsem knihu jedním dechem. Až mi bylo na konci líto, že není delší. Byla to má první kniha od autorky, chvíli jsem váhala, který díl si koupit, nakonec jsem se rozhodla pro tento. Kniha se velmi dobře čte. Přečetla jsem za 3 večery. Nedokázala jsem se od ní odtrhnout. To se mi naposledy stalo, když jsem četla Padesát odstínů. Pokud si chcete na chvíli odpočinout a na vše zapomenout, doporučuji tuhle knihu. Vtáhne Vás a dokud nedočtete poslední stránku, tak Vás nepustí ... Tedy aspoň já jsem to tak měla ... Přeji příjemné čtení a děkuji Albatros media, že jsem si ji mohla u Vás koupit.
Iva Šindelková
Děkuji Albatros Media za poskytnutí této #baronetky. Jedná se o další díl ze série Twisted Love, Twisted Game a Twisted Hate, jejíž postavy budou doplňovat hlavní příběh Christiana Harpera, majitele bezpečnostní agentury a influencerky Stelly Alonsové, kteří „uzavřou obchod“, který má být oboustranně výhodný. Pohybujeme se v oblasti influencerů, módy, luxusu, nebezpečí a kybernetické ochrany a tvrdého obchodního boje. Je to mé první seznámení s autorkou. Obdržela jsem to, co jsem od knihy očekávala. Obsažnou knihu jsem přečetla za chvíli. Čte se velmi dobře, styl autorky je příjemný. Neměla jsem pocit, že by i při 616 stránkách něco přebývalo a kniha udrží pozornost čtenáře po celou dobu. Příběh sledujeme střídavě pohledy obou hlavních představitelů, před očima se nám odvíjí jejich postupné sbližování i konfliktní situace, které zamávají světy obou postav. Příběh logicky graduje a míra nebezpečí přibývá a důvody včetně historického pozadí hlavně u Christianovy postavy se divák dozvídá po částech zároveň s postavou Stelly. Zápletka byla hodnověrná a rozuzlení takové, jaké si u baronetek přejeme. Jediný důvod, proč nedám plný počet je (abych nespoilerovala) temnější než temná stránka. Chápu, že svět není jen černo-bílý, ovšem nemyslím si, že by se určité chování a výstupy měly romanticizovat, aniž by zůstaly bez potrestání. Můžeme si sebevíc uvědomovat, že je to „jen literatura“, ovšem v dnešním světě, kdy lidé nemají problém jednat bez přemýšlení doslova podle návodu z Chat GPT, toto představuje tenkou a nebezpečnou hranici.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ana Huang

Ana Huang

Ana Huang je autorkou bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal, USA Today a Amazonu. Nejznámější je její série Twisted. Píše romance pro dospělé a současné romance s alfa hrdiny, silnými hrdinkami a spoustou napětí. Její knihy byly prodány k překladu více než dvěma desítkám zahraničních nakladatelů a objevily se v médiích, jako jsou NPR, Cosmopolitan, Financial Times a Glamour UK. Je zapřisáhlou nadšenkyní do cestování, ráda do svých příběhů začleňuje malebné destinace a nikdy neodmítne dobré chai latte.
Zobrazit profil autora

Recenze

knihazaknihou.cz - Twisted Lies: Lži na ostří nože

„Autorčin čtivý a temnotou prosáklý styl psaní je velmi povedenou záležitostí, která vás nutí číst stále dál a dál. Kromě romantické linky, která je chemií nabitá až po okraj, vsouvá do svého příběhu i osobní témata.“
NAPIŠTE NÁM