EN

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

Ana Huang


Nenávidí ji... skoro stejně jako ji chce.
Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky. To poslední, co potřebuje, je zaplést se s Joshem. Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se zdá. Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se snažili.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Twisted Hate
Původní jazyk angličtina
Řada Twisted
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 560
EAN 9788026921561
Datum vydání 09.11.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,574
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Atraktivní, nafoukaný Josh Chen, který je na nejlepší cestě stát se skvělým lékařem, nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules Ambroseovou.

Krásná rusovláska je mu trnem v oku od chvíle, kdy se poznali, ale zároveň zaměstnává jeho myšlenky tak, jako žádná jiná žena.

Když jejich vzájemná animozita vyústí v jednu nezapomenutelnou noc, Josh navrhne zdánlivě bezkonfliktní řešení: budou z nich kamarádi s výhodami a jejich vztah se bude řídit jednoduchými pravidly.

Žádná žárlivost.

Žádné závazky.

A rozhodně žádné zamilování.

**

Společenská a ambiciózní Jules Ambroseová je bývalá „vymetačka“ večírků, která se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky.

To poslední, co potřebuje, je zaplést se s doktorem, kterého až dosud považovala za osinu v zadku... bez ohledu na to, jak dobře vypadá.

Ale čím víc ho poznává, tím víc si uvědomuje, že v muži, kterého tak dlouho nesnášela, je víc, než se na první pohled zdá.

Je to bratr její nejlepší kamarádky.

Je to trest za její hříchy.

A její jediná záchrana.

Jejich vztah je jako stvořený v pekle, a když je dostihnou démoni z minulosti, oba dva musí čelit pravdě, která je buď může zachránit... anebo zničit vše, o co se až dosud snažili.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Twisted"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ana Huang

Ana Huang

Ana Huang je autorkou bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal, USA Today a Amazonu. Nejznámější je její série Twisted. Píše romance pro dospělé a současné romance s alfa hrdiny, silnými hrdinkami a spoustou napětí. Její knihy byly prodány k překladu více než dvěma desítkám zahraničních nakladatelů a objevily se v médiích, jako jsou NPR, Cosmopolitan, Financial Times a Glamour UK. Je zapřisáhlou nadšenkyní do cestování, ráda do svých příběhů začleňuje malebné destinace a nikdy neodmítne dobré chai latte.
Zobrazit profil autora

Recenze

knihazaknihou.cz - Twisted hate

„Autorka má výrazně čtivý text a energický náboj v ruce, jenž otiskuje do svého příběhu, který vás od prvních stránek zaujme. Hrdinové vyprávění mají za sebou spletitou minulost a její temné pařáty se natahují i do současnosti, čímž poskytují čtenářům napětím i chemií prošpikovaný příběh.“
NAPIŠTE NÁM