EN

Zas tak moc souzeni si nejsme

Meghan Quinn


Z nepřátel se stávají milenci!
JP Cane je totální protiva. Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Ten chlap neumí pořádně nosit košili, cpe se tyčinkami a neustále si na něco stěžuje. A když k tomu připočtu jeho flirtování a jeho dokonalý vzhled, ocitám se v zajetí pokušení, co mi v noci nedá spát. Ale hádejte, kdo se dokáže perfektně ovládat? Já! Protože jestli jsem si něčím jistá, tak tím, že JP Cane a já si rozhodně nejsme souzeni.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název So Not Meant To Be
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Rajnyšová
Počet stran 504
EAN 9788026921325
Datum vydání 05.10.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,516
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Kamarádit se s JP Canem?

Pche, to je směšná představa.

Když pominu skutečnost, že si osvojil nějakou za vlasy přitaženou představu z filmu Když Harry potkal Sally, podle které muži a ženy, co spolu pracují, nemohou být kamarádi, můžu s jistotou říct, že my dva nikdy kamarádi nebudeme. Je otravně hlučný, až protivně hezký a dovedl k dokonalosti umění, jak mě několikrát denně totálně vytočit.

Takže si dovedete představit, jak jsem naštvaná, když s ním musím pracovně letět do San Francisca, a aby toho nebylo málo, ještě navíc s ním bydlet v jednom apartmá. Jo, sedm dní v týdnu, dvacet čtyři hodin denně spolu máme dýchat společný vzduch. Mají z nás být spolubydlící se vším všudy.

Ten chlap neumí pořádně nosit košili, cpe se proteinovými tyčinkami a, hádáte správně, neustále si na něco stěžuje, že by mu až lidi uvěřili, že je Meg Ryanová v té scéně v restauraci.

A když k tomu připočtu jeho neustálé flirtování a jeho dokonalý vzhled, ocitám se v zajetí svůdného pokušení, co mi v noci nedá spát.

Ale hádejte, kdo se dokáže perfektně ovládat? No přece já!

Protože jestli jsem si něčím fakt jistá, tak tím, že JP Cane a já si rozhodně nejsme souzeni.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Cane Brothers"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Meghan Quinn

Meghan Quinn

Meghan Quinn je úspěšnou autorkou moderních romancí a romantických komedií a ve svých knihách dokáže čtenářům zprostředkovat dokonalou kombinaci humoru, citu a vášně. Tato adoptivní matka, milovnice zvířat a burákového másla žije momentálně v Colorado Springs, kde se může naplno věnovat svému milovanému koníčku, kterým je pěší turistika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM