EN

Moderní džentlmen

Meghan Quinn


Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně. Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: mladík potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý. A co je na tomhle příběhu jiného? Je totiž o mně. Jsem Moderní džentlmen, přední newyorský sloupkař, který sice radí mužům, jak randit, ale nakonec si neumí poradit ani sám se sebou a čeká ho velmi nehezký pád z naleštěného piedestalu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Modern Gentleman
Překladatel Klára Žemličková
Počet stran 208
EAN 9788026915867
Datum vydání 19.05.2021
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,263
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně.

Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: mladík potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý. A co je na tomhle příběhu jiného? Je totiž o mně. Jsem Moderní džentlmen, přední newyorský sloupkař, který sice radí mužům, jak randit, ale nakonec si neumí poradit ani sám se sebou a čeká ho velmi nehezký pád z naleštěného piedestalu.

A taky je to příběh o jedné dívce, která Moderního džentlmena úplně odzbrojí a rozpráší všechny jeho zažité teorie.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Meghan Quinn

Meghan Quinn

Meghan Quinn je úspěšnou autorkou moderních romancí a romantických komedií a ve svých knihách dokáže čtenářům zprostředkovat dokonalou kombinaci humoru, citu a vášně. Tato adoptivní matka, milovnice zvířat a burákového másla žije momentálně v Colorado Springs, kde se může naplno věnovat svému milovanému koníčku, kterým je pěší turistika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM