EN

Struny srdce

Melanie Moreland


Jedinou cestou z osamění a smutku je otevřít srdce a nechat se jím vést. Nový román Melanie Moreland vypráví o síle hudby, lásky a pochopení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Heart Strings
Překladatel Zuzana Selementová
Počet stran 328
EAN 9788026918370
Datum vydání 25.05.2022
Věk od 18
Formát 129x201 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,363
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Jedinou cestou z osamění a smutku je otevřít srdce a nechat se jím vést. Nový román Melanie Moreland vypráví o síle hudby, lásky a pochopení.

Charlotte se utápí v zoufalství v práci u bohatého otce, kterou nenávidí. Jedinou světlou chvílí dne je pro ni cesta domů. Montgomery, který v metru zpívá a hraje na kytaru, se slovy i melodií svých písní dotkne jejího srdce. Také potulného zpěváka k Charlotte něco táhne, ale uvědomuje si, že jejich odlišné světy se nemohou nikdy potkat. Ale pouze do chvíle, kdy se to přece jenom stane… Pro oba se všechno změní. Dokáže však láska překonat propastné rozdíly mezi dvěma tak různými lidmi?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Melanie Moreland

Melanie Moreland

Melanie Moreland žije už víc než šestadvacet let se svým milovaným manželem šťastným a spokojeným životem v poklidné oblasti Ontaria. Ze všeho nejvíc si považuje svých přátel a rodiny a užívá si každou chvilku, kterou s nimi může strávit. Lidé Melanii znají jako tichého člověka, který se ale umí bouřlivě smát. Pracuje na místní univerzitě a stará se o tamní fotbalové mužstvo. Je to práce náročná, ale odměnou jí je radost z vítězství jejího týmu. Melanie je vážně závislá na kávě a poněkud zaostalá ve všech záležitostech, dotýkajících se počítačů a techniky. Zato miluje pečení a vaření a nadšeně sbírá nové recepty. Ráda pořádá večeře a večírky a miluje cestování jak doma, tak v cizině. Přesto je přesvědčená, že nejlepší částí každé cesty je návrat domů. Melanie si potrpí na dobré romantické příběhy s kvalitními zápletkami, ale pevně věří ve šťastné konce. Pokud není zabraná do nějaké knihy, sklání se nad klávesnicí, často s velkou sklenicí vína, a zuřivě vyťukává originální příběhy, které jí diktují její postavy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM