EN

Čteme s obrázky – Veselé pohádky pro malé dobrodruhy

Dagmar Medzvecová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Vydej se s vláčkem Rychlíkem na výlet do Neznáma, s kouzelnou raketou na Mars nebo v ponorce do hlubin oceánu. Během pohádkového dobrodružství zjistíš, proč musí astronauti nosit skafandr, jak funguje ponorka… a řadu dalších zajímavostí o světě kolem nás! Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Dagmar Medzvecová
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788025368503
Datum vydání 08.08.2024
Věk od 4
Formát 205x288 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,412
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydej se s vláčkem Rychlíkem na výlet do Neznáma, s kouzelnou raketou na planetu Mars nebo v ponorce do hlubin oceánu. Během pohádkového dobrodružství zjistíš, která planeta Sluneční soustavy je největší, proč musí astronauti nosit skafandr, jak funguje ponorka… a řadu dalších zajímavostí o úžasném světě kolem nás!

Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Dagmar Medzvecová

Dagmar Medzvecová

Ilustrátorka, kreslířka, spisovatelka a máma dvou holčiček Dagmar Medzvecová svou tvorbu věnuje především dětem. Nechává štětce, pastelky a grafické pero vytvářet fantaskní světy plné pohádkových postav, lesních víl, skřítků, zvířat a přírody.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM