EN

Čteme s obrázky – Čarodějnice Lexa a splašená hůlka

Sandra Grimmová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Čarodějnice Lexa vaří svoji oblíbenou dýňovou polévku. Dnes se jí ale vůbec nic nedaří. Nejdřív jí do polévky spadnou začarované houby a potom se splaší i její kouzelná hůlka. Ani u kouzelníka Vika není všechno tak, jak má být. Jak tyto zmatky dopadnou? Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Outi Kadenová
Jazyk čeština
Původní název Kleine Wirbelhexe Lexa
Původní jazyk němčina
Počet stran 56
EAN 9788025349243
Datum vydání 29.10.2020
Věk od 4
Formát 205x288 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,41
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Malá čarodějnice Lexa ze všeho nejraději vaří dýňovou polévku. Dnes se ale vůbec nic nedaří. Nejdřív jí do polévky nedopatřením spadnou začarované houby a potom se splaší i její kouzelná hůlka. Ani u kouzelníka Vika není všechno tak, jak má být. Jestlipak tihle dva zvládnou ty čarodějné zmatky vyřešit?

Zapojte vašeho předškoláka a nechte ho „číst“ pomocí obrázků. Naučí se sledovat text a seznámí se s velkými písmeny abecedy. Kniha je vhodná také pro prvňáčky, kteří se učí číst genetickou metodou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme s obrázky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM