EN

Kandidáti na vraha

Petr Eidler


Originální detektivka z prostředí současné Židovské obce v Praze
Krátce před dramatickou volbou předsedy Židovské obce je na starém židovském hřbitově na Žižkově nalezena mrtvola mladé ženy. O několik dnů později umírá násilnou smrtí v domově pro přeživší holocaustu manželka jednoho z kandidátů na předsedu. Souvisejí spolu tyto dva zločiny a mají spojitost s probíhající přípravou voleb? Vedou i tentokrát stopy k tragickým událostem druhé světové války? Soukromý detektiv se svým podivínským pomocníkem Lálou před sebou mají jednu z největších výzev své kariéry…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788074076510
Datum vydání 08.04.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,338
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Krátce před dramatickou volbou předsedy Židovské obce je na starém židovském hřbitově na Žižkově nalezena mrtvola mladé ženy. O několik dnů později umírá násilnou smrtí v domově pro přeživší holocaustu manželka jednoho z kandidátů na předsedu. Souvisejí spolu tyto dva zločiny a mají spojitost s probíhající přípravou voleb? Vedou i tentokrát stopy k tragickým událostem druhé světové války? Soukromý detektiv se svým podivínským pomocníkem se snaží rozplést vztahy mezi členy židovské obce a zároveň vést vyšetřování souběžně s policejním týmem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petr Eidler

Petr Eidler

Petr Eidler, vlastním jménem Petr Balajka, absolvoval bohemistiku a polonistiku na Filozofické fakultě v Praze. Od roku 1990 vydává detektivní romány, v nichž je hlavní postavou bezejmenné soukromé očko. Posledních sedm knih se odehrává v prostředí současné pražské židovské obce. Autor pracoval po roce 1989 jako redaktor v malém soukromém nakladatelství, od listopadu 2011 je šéfredaktorem komunitních Obecních novin Židovské obce v Praze. Pod svým jménem publikoval několik odborných prací z dějin fotografie, román Viktor a Lady ze Shalottu, životopisnou rozhlasovou hru a knihu Ottla o sestře Franze Kafky a několik dalších rozhlasových her a adaptací. Žije v Praze, mezi jeho zájmy patří cestování, výtvarné umění, historie a opera.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM