EN

Star Wars - Královnin stín

E.K. Johnston


Vystoupí Padmé ze stínu královny Amidaly?
Když Padmé Naberrie uzavře své druhé volební období jako „královna Amidala“ z Naboo, nově zvolená královna Réillata ji požádá, aby zastupovala Naboo v Galaktickém senátu. Padmé váhá, zda má novou roli přijmout, ale žádost o službu svému lidu nemůže odmítnout. Společně s nejvěrnějšími služebnicemi se však Padmé musí naučit zvládat zrádné vody galaktické politiky a vytvořit si novou totožnost mimo královnin stín.

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - Queen's Shadow
Původní jazyk angličtina
Řada Star Wars
Překladatel Lubomír Šebesta
Počet stran 240
EAN 9788025255285
Datum vydání 22.01.2024
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,191
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Když Padmé Naberrie končí své druhé funkční období jako „královna Amidala“ z Naboo, nově zvolená královna Réillata ji požádá, aby zastupovala Naboo v Galaktickém senátu. Padmé neví, co všechno od ní nová role bude vyžadovat, ale díky své nejdražší přítelkyni – a dvojnici – Sabé může být na dvou místech najednou. A tak zatímco se Padmé vrhá po hlavě do politiky, Sabé se vydává na misi, která je blízká Padméinu srdci.

Noví kolegové ze Senátu na hlavní planetě galaxie Coruscantu hledí na Padmé se zvědavostí – a s podezřením kvůli její roli při sesazení předchozího kancléře. Společně se svými věrnými služebnicemi se Padmé musí naučit proplouvat zrádnou politikou, přizpůsobovat se novým situacím a vytvářet si novou totožnost mimo královnin stín.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Star Wars"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM