EN

Kouzlo přírodnin

Dekorace a ozdoby

Lucie Dvořáková-Liberdová


Nejzábavnější projekty z přírodních materiálů.
Přírodniny jsou věčným a skvělým zdrojem pro zábavné tvoření. Ostatně kde jen tak, na procházce v lese či na louce, naleznete tolik báječného materiálu? Stačí ho jen zvednout ze země a pustit se do kreativní práce. Inspirací jak na to, vám bude tato nová kniha od autorky bestsellerů Lucie Dvořákové-Liberdové. Podle třiceti nápaditých projektů, přehledně popsaných krok za krokem, vytvoříte jedinečné a okouzlující dekorace, kterými zkrášlíte svůj domov.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026448839
Datum vydání 04.09.2023
Věk od 12
Formát 210x270 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,643
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Přírodniny jsou věčným a skvělým zdrojem pro zábavné tvoření. Ostatně kde jen tak, na procházce v lese či na louce, naleznete tolik báječného materiálu? Stačí ho jen zvednout ze země a pustit se do kreativní práce. Inspirací jak na to, vám bude tato nová kniha od autorky bestsellerů Lucie Dvořákové-Liberdové. Podle třiceti nápaditých projektů, přehledně popsaných krok za krokem, vytvoříte jedinečné a okouzlující dekorace, kterými zkrášlíte svůj domov. Ať už je to mechový věnec v jarních barvách, kaštanová spirála nebo dýňový dort na slámě, díky této publikaci se stanete mistrem ve vytváření krásných ozdob z přírodních materiálů. Tak vyhrnout rukávy a hurá do toho. A nezapomeňte – fantazii se meze nekladou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová

Lucie Dvořáková-Liberdová se narodila v Havířově a vystudovala Obchodní akademii ve Vimperku. Je maminkou dvojčat a naplno se věnuje také kreativnímu tvoření, fotografování a psaní článků pro různé české i zahraniční časopisy. Je autorkou mnoha úspěšných knih, přičemž z některých se staly bestsellery. Spatřit ji můžete i na televizní obrazovce. Lucie je přesvědčená, že ze všeho se dá něco vyrobit a není nic, co by se nedalo nějak zužitkovat. Tvoření podle ní totiž nespočítá v nákupech drahých materiálů, je to svět nekonečných možností bez hranic, kde se pravý smysl skrývá v něčem docela jiném. Nejen ve své práci, ale i v životě se vždy snaží hledat způsoby, jak by to šlo a ne důvody, proč by to nešlo.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM