EN

Ďáblovo moře

Clive Cussler


Další adreanlinová jízda s Dirkem Pittem a jeho parťáky.
Nebojácný dobrodruh Dirk Pitt a tým agentury NUMA musí rozluštit historickou záhadu obrovské důležitosti. Jde o ztracený buddhistický artefakt, jemuž se dostanou na stopu při potápění k vraku letounu ve Filipínském moři. Nejsou však sami, v patách mají nemilosrdnou jednotku čínské armády, která má své vlastní plány.Od chladných temných hlubin Tichého oceánu až po závratné výšky Himálají, pouze skvělá parta kolem Dirka může zachránit národ, náboženství a hlavně zabránit vypuknutí světové války.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 26
Jazyk čeština
Původní název The Devils Sea
Původní jazyk angličtina
Řada Dirk Pitt
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 320
EAN 9788026445968
Datum vydání 27.03.2023
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,602
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nebojácný dobrodruh Dirk Pitt a tým agentury NUMA musí rozluštit historickou záhadu obrovské důležitosti. Jde o ztracený buddhistický artefakt, jemuž se dostanou na stopu při potápění k vraku letounu ve Filipínském moři. Nejsou však sami, v patách mají nemilosrdnou jednotku čínské armády, která má své vlastní plány. A když se navíc ztratí jedna hypersonická střela, začne jít opravdu do tuhého. Od chladných temných hlubin Tichého oceánu až po závratné výšky Himálají, pouze skvělá parta kolem Dirka může zachránit národ, náboženství a hlavně zabránit vypuknutí světové války.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dirk Pitt"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Clive Cussler

Clive Cussler

Clive Cussler žije střídavě v Arizoně a Coloradu. Je autorem nebo spoluautorem několika desítek knih, z nichž se většina stala bestsellery. Dá se říct, že hlavní hrdina většiny jeho románů, Dirk Pitt (mnohými označovaný jako „oceánografická verze Indiana Jonese“), je autorovo alter ego. Oba totiž spojuje dobrodružná povaha, zájem o hledání lodních vraků a také láska k automobilovým veteránům. Cusslerova rozsáhlá sbírka těchto vozidel je k vidění v jeho vlastním Muzeu v Coloradu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM