EN

Hrátky s FIMO hmotou

Monika Brýdová


Kniha, která vám dodá pořádnou dávku inspirace pro práci s polymerovými hmotami.
Tato publikace si neklade za cíl být odbornou knihou, ale spíše vaším průvodcem světem tvoření z polymerových hmot. V knize naleznete spoustu nové inspirace a nápadů, přičemž zkušená autorka se zaměřuje především na techniku výroby válečků se vzorem. Jednotlivé, pečlivě vybrané projekty jsou jednoduché a přitom efektní, na své si přijde začátečník i pokročilý. Jako vždy nechybí bohatá fotografická dokumentace.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025131077
Datum vydání 30.01.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,453
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Objevte úžasné možnosti polymerové modelovací hmoty FIMO! Chcete si vyrobit originální party skleničky? Nebo snad překvapit kamarádku krásným přívěskem či obdarovat přítele originální krabičkou na hodinky? Tato publikace vám poradí, jak na to.

V knize naleznete 25 projektů, ve kterých vás zkušená autorka seznámí s efektní technikou výroby válečků se vzorem. Dozvíte se, jaké pomůcky a materiály budete potřebovat, ukážeme vám, jak nejlépe zvládnout míchání barev, protahování válečků či povrchovou úpravu výrobků. Skládání jednotlivých vzorů a motivů je vlastně hraní si s tvary a barvami a výsledkem budete vždy příjemně překvapeni. Vybrané projekty jsou jednoduché a pracovní postup je ilustrován mnoha fotografiemi, které vás povedou krok za krokem ke zdárnému cíli. Monika Brýdová(*1969)

Původní profesí sice ekonomka, ale již mnoho let se věnuje svému největšímu životnímu koníčku – volné kreativní tvorbě. Své nápady zpracovává do článků pro časopisy, představuje je v pořadu Rady ptáka Loskutáka a také na svých internetových stránkách, kde týden co týden přidává nové inspirace pro tvořivé. Své zkušenosti předává dále prostřednictvím kurzů, které pořádá po celé republice.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM