EN

Sashiko

Japonská technika prošívání

Susan Briscoe


Objevte sashiko – tradiční japonské quiltování
Sashiko je tradiční japonská technika, která využívá jednoduchých stehů k vytvoření dekorativních vzorů ideálních pro patchwork, quilting a vyšívání. Po obeznámení s pomůckami a základy této techniky se dozvíte jak vytvořit více než 90 vzorů. Postupy jsou popsány krok za krokem pomocí fotografií a nákresů. Jednotlivé vzory pak využijete ve 33 projektech, v nichž si zhotovíte např. prostírání, blahopřání, tašku či polštář.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Původní název The Ultimate Sashiko Sourcebook
Počet stran 128
EAN 9788025118634
Datum vydání 14.05.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,5
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sashiko je tradiční japonská technika, která využívá jednoduchých stehů k vytvoření dekorativních vzorů ideálních pro patchwork, quiltování a vyšívání. V této knize se dozvíte o fascinující historii sashika a naučíte se pomocí jednoduchých a rychlých technik vytvářet krásné vzory. Seznámíte se s pomůckami, základními postupy a naleznete zde více než 100 různých vzorů. Postupy jsou popsány krok za krokem pomocí fotografií a nákresů. Jednotlivé vzory pak využijete ve 33 projektech, v nichž si zhotovíte například prostírání, blahopřání, tašku či polštář.

O autorce:

Susan Briscoe

Píše a navrhuje pro časopisy věnované quiltování a patchworku, který také stejně jako sashiko vyučuje. Tuto techniku studovala u japonských odborníků a zabývá se jí již 20 let. Je rovněž autorkou knihy 21 originálních patchworkových tašek [Computer Press, 2007].

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM