EN

Tašky a taštičky

Lucie Kyselová


Originální doplňky z vlastní dílny pro každou příležitost!
Pokud jsou tašky a kabelky vaší vášní, je tato kniha určena právě vám! Zhotovte si originální doplňky podle rozmanitých návrhů. Budete využívat běžné i méně obvyklé materiály a vytvoříte si tašky nejrůznějších tvarů a stylů pro každou příležitost. Každý projekt je popsán krok za krokem tak, aby jej zvládnul i úplný začátečník. Naleznete zde samozřejmě také praktické rady a tipy a fotografické postupy.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025118207
Datum vydání 14.05.2008
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,242
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Pokud jsou tašky a kabelky vaší vášní, je tato kniha určena právě pro vás. Autorka dvou úspěšných publikací a také lektorka kurzů vám nabídne 21 návrhů, podle nichž si dokáže zhotovit tašky nejrůznějších tvarů a stylů pro každou příležitost i ten, kdo nemá příliš zkušeností se šitím a ručními pracemi. Budete využívat běžné i méně obvyklé materiály a vytvoříte si například originální tašky na pláž a na nákupy, kabelky do práce i do divadla, peněženku či pouzdro na mobil. Každý projekt je popsán krok za krokem, nechybí ani praktické rady, tipy a fotografické postupy.

O autorce:

Lucie Kyselová

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, obor informatika, specializuje se na počítačovou grafiku. Zabývá se fotografií a různými druhy ruční tvorby – dekorováním textilu, malbou na sklo, tvorbou oděvních doplňků a bytových dekorací. V poslední době se nejvíce věnuje tvorbě šperků, své výtvory prezentuje na vlastních internetových stránkách www.e-mandala.net. Je autorkou knih Dekorování textilu a Šperky z korálků.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM