EN

Pohádková angličtina

s kocourem Vavřincem II.

Lucie Poslušná, Věra Faltová


Angličtina pro děti!
Druhý díl Pohádkové angličtiny s kocourem Vavřincem. Děti si budou hrát, zpívat, vystřihovat, kreslit a cvičit, ani si nevšimnou, že už umí anglicky. Součástí je CD, kde najdete poslechová cvičení. Jako doplněk k oběma učebnicím najdete ve 2. dílu interaktivní CD, kde jsou další cvičení a pohádky s jednoduchými animacemi. Bonusová cvičení prozradí vánoční a velikonoční zvyky anglicky mluvících zemí.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 128
EAN 9788025115282
Datum vydání 24.04.2007
Věk od 4
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,584
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Druhý díl Pohádkové angličtiny s kocourem Vavřincem je opět určený dětem ve věku od 4 do 7 let. Kniha obsahuje 10 lekcí, na začátku každé z nich je kreslená pohádka, která se zaměřuje na určitý okruh frází a nejjednodušších slovíček.

Spousta veselých cvičení pomůže dětem zapamatovat si daný jev. Na závěr knihy si spolu s dětmi můžete zahrát stolní hru.

Součástí knihy je audio CD, kde najdete namluvená poslechová cvičení, písničky i s verzí karaaoke a pohádky, které se objevily v knize. Jako doplněk k oběma učebnicím najdete ve druhém dílu interaktivní CD, kde jsou další cvičení a pohádky s jednoduchými animacemi. Samozřejmostí jsou také zábavné úkoly, pomocí kterých se děti dozví více i o životě kolem nás a naučí se pracovat s počítačem.

Děti si budou hrát, zpívat, vystřihovat, kreslit, lepit obrázky a cvičit, ani si nevšimnou, že už umí anglicky!

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM