EN

S láskou z Riviéry

Jules Wake


Co když je tím pravým… on? Prosluněný příběh od autorky romantických bestsellerů.
Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu. Nyní má Carrie příležitost svoji dávnou lásku potkat na Azurovém pobřeží a udělat si konečně pořádek v soukromí. Léto na Riviéře rozhodně změní její život. Sama ale netuší, jak moc.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Escape to the Riviera
Původní jazyk angličtina
Řada S láskou
Překladatel Klára Krasula
Počet stran 368
EAN 9788026724339
Datum vydání 09.03.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,369
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Oblíbená autorka romancí z atraktivních destinací Jules Wake čtenářky tentokrát zavede na francouzskou Riviéru.

Carrie učí ve škole a jedním z mála povyražení pro ni je kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji snoubenec Alan požádá o ruku, je potřeba zúčtovat s minulostí. Carrie před ním totiž tají, že je stále manželkou Richarda Maddoxe, z něhož se vyklubala filmová hvězda první velikosti. Rozvod ani jeden z nich dosud neměl potřebu řešit. Na Azurovém pobřeží se nyní nabízí jedinečná příležitost – Carrie se svými příbuznými míří na dovolenou do míst, kde Richard zrovna natáčí svůj budoucí trhák. Po letech odloučení dojde na setkání, které její život ovlivní zásadním způsobem. Carrie sama netuší, co chce. Co když si celou dobu jen něco nalhávala? Jisté je jen jedno – pobyt na Riviéře si musí užít na maximum.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "S láskou"

Hodnocení čtenářů

Karolína Flídrová
Moc děkuji nakladatelství @Albatros za poskytnutí knihy #spoluprace IG: @strana394 Román S láskou z Riviéry je plný slunce, moře, romantiky i zapomenuté lásky. Oddechové vyprávění zaujme všechny romantické čtenářky holdující nenáročným příběhům. Je to taková správná zamilovaná kniha, u které člověk od začátku prostě ví, jak to dopadne, ale vůbec mu to nevadí. Hned co knížku otevřete, na vás dýchne atmosféra, kterou umí vytvořit jedině Caplin. Velká část děje se tedy odehrává na Riviéře plné sluníčka a moře. Úplně jsem se přenesla na písčité pláže a azurové moře. Kromě krásného popisu prostředí se zde samozřejmě vyskytuje i francouzská kuchyně, ovšem v mnohem menší míře, než jak je tomu u série Romantických útěků. Kniha vás vtáhne do děje a nepustí, dokud se nedostanete na poslední stránku. Zajímavý děj s velmi vydařenou zápletkou, se spoustou vtipných scének, notnou dávkou romantiky a neskutečnou přitažlivostí mezi hlavními hrdiny Příběh je plný vzpomínek na mladický vztah Carrie a Richarda.
Nela Vacková
Pod pseudonymem Jules Wake se skrývá autorka série Romantické útěky – Julie Caplinová. Ať už pod tím nebo tím jménem, nenechám si od ní utéct jedinou knihu. Přestože její příběhy jsou častokrát klasické romantické knihy, tak zase jako přidanou hodnotu nabízejí autentické prostředí různých částí světa a perfektní líčení nejrůznějších lahůdek co jen gastronomie nabízí. Jednoduše se v jejích textech viditelně odráží vlastní poznatky a zkušenosti. Doplňkem úplně na špici je potom to, že knihy se můžou číst jako samostatné příběhy, ale v každém dalším díle se objevují již známé postavy, které jsou pak společným prvkem a je velmi příjemné se opět potkávat se známými hrdiny. Její nejnovější knihou přeloženou do češtiny je osud Carrie ze série S láskou… Pozvolna vplouváme do děje, kdy Carrie, učitelka a pisatelka divadelních her, má fajn chlapa – Alana, který ji požádá o ruku. Situace prosycená štěstím se změní ve větší problém když na mysl přijde skutečnost, že Carrie je vdaná za slavnou filmovou hvězdu Richarda. Ke snadnému vyřešení stačí svého manžela najít, rozvést se a jít si zase po svých. Když ale Carrie vyrazí se svou sestrou Angelou a pubertální neteří Jade do Francie na Azurové pobřeží, kde Richard zrovna ,,naprostou“ náhodou natáčí, sled událostí obrací vše vzhůru nohama. Neviděli se roky, copak mezi nimi může stále existovat to dávné pouto? Nebo je to všechno letní atmosférou? Carrie začíná pochybovat kdo je ten pravý a zároveň se vrací zpět ke svému starému já. S každou další knihou autorka zlepšuje svůj styl psaní. S Riviérou už ho dovedla na vysokou úroveň. Jules Wake umí ,,pouhými“ slovy vyjádřit veškeré pocity, ty přenést na čtenáře, a to mě na této knize nejvíce bavilo. Její hrdinky jsou velmi opravdové. V těch několika vytížených dnech, během nichž jsem knihu přečetla, se pro mě Riviéra a duo Carrie a Richard stali příjemným útočištěm. A velmi milým překvapení se také stal akčnější náboj příběhu – zvraty střídají menší zápletky a naopak. Tušíme sice všichni jak vše skončí, ale právě o takovéto příběhy bychom se neměli ochuzovat. Romantické duše, tedy zbystřete!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM