EN

Hříchy otců

Martin Stručovský


Jak vysokou cenu má pravda? Nejosobnější případ Matěje Mlynáře.
Matěj Mlynář dal přednost klidnému rodinnému životu, ale plány mu zkříží vražda známého, který ho krátce před smrtí kontaktoval. Podezřelý případ vede k událostem, jež měly zůstat zapomenuty. Je klíčem k vraždě Mlynářova otce zbraň, která se po více než padesáti letech znovu objevila na scéně? Rodinná tragédie předurčila Matějův osud víc, než si uvědomoval. Dokud nepochopí minulost, nemůže odhalit zločin odehrávající se v přítomnosti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788026723288
Datum vydání 01.09.2022
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,395
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bývalý kriminalista a později soukromý vyšetřovatel Matěj Mlynář už měl dost dopadávání zločinců. Po narození syna dal přednost klidnému rodinnému životu po boku policistky Pavly Králové. Ale v Jindřichově Hradci není stále bezpečno. Když ho krátce před svou smrtí kontaktuje známý s prosbou o pomoc, Matěj se vrací do akce. Vede ho k tomu nejen smysl pro spravedlnost, ale také vlastní minulost. Stopy totiž vedou k vraždě jeho otce, kterou je potřeba objasnit, aby Mlynář konečně zjistil pravdu o své rodině. Stejně tak musí vypátrat, kdo stojí za současnými zločiny, a rozklíčovat podezřelé vztahy mezi skupinkou studentů. Čtvrtý případ je pro Matěje Mlynáře jednoznačně ten nejosobnější.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Matěj Mlynář"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Stručovský

Martin Stručovský

Narodil se v Jindřichově Hradci. Po studiu na Západočeské univerzitě v Plzni zakotvil v knihkupectví, kde se naplno věnuje své celoživotní vášni. Nepohrdne ani dobrým filmem či seriálem. Rád se potuluje ulicemi města, popíjí kávu a vymýšlí nové příběhy. Je autorem detektivních románů Bez duše (2018), Zavátá sněhem (2019), V temnotách (2020) a Hříchy otců (2022). Jeho rozšiřující se krimi sérii spojuje postava vyšetřovatele Matěje Mlynáře a lokace rodného města. Na kontě má také antologii Excelsior, gentlemani!, na které se podílel jako jeden z editorů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM