EN

V temnotách

Martin Stručovský


Stačí jediný špatný krok a temnota vás pohltí… Třetí detektivní příběh s Matějem Mlynářem.
Když soukromého vyšetřovatele Matěje Mlynáře osloví neznámá žena, jíž zmizela dcera, pustí se do dalšího případu. Zatímco pátrá po pohřešované dívce, ulicemi města se plíží zlo – kdosi se neštítí dokonce ani rituální vraždy novorozenců. Mlynář neznámé hrozbě sám čelit nedokáže. Spolu s parťačkou i partnerkou Pavlou vědí jedno: Tváří v tvář temnotě se mohou spolehnout jen sami na sebe.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788026717478
Datum vydání 26.03.2020
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,407
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Matěj Mlynář se po smrti dcery a zjištění pravdy o svém otci uzavřel do sebe. Jeho život stagnuje a on nejeví zájem vůbec o nic. Pak ho ale jednoho dne osloví neznámá žena s prosbou o pomoc. Najme si ho, aby jí pomohl najít dceru a Mlynář se tak opět vrací do hry. Zatímco sleduje stopu, ulicemi města se plíží zlo, s nímž on ani Pavla Králová nikdy neměli tu čest. Cesta je oba pomalu stahuje hluboko do podzemí, do děsuplné temnoty plné bolesti, kde jeden chybný krok znamená záhubu. Vědí jen jedno: spolehnout se můžou zase jen sami na sebe a vzájemné parťáctví, které tentokrát čeká jedna z nejtěžších zkoušek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Matěj Mlynář"

Hodnocení čtenářů

Jitka Vlachová
Perfektní detektivka. Výborně se četla, ostatně jako obě předchozí knihy.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martin Stručovský

Martin Stručovský

Narodil se v Jindřichově Hradci. Po studiu na Západočeské univerzitě v Plzni zakotvil v knihkupectví, kde se naplno věnuje své celoživotní vášni. Nepohrdne ani dobrým filmem či seriálem. Rád se potuluje ulicemi města, popíjí kávu a vymýšlí nové příběhy. Je autorem detektivních románů Bez duše (2018), Zavátá sněhem (2019), V temnotách (2020) a Hříchy otců (2022). Jeho rozšiřující se krimi sérii spojuje postava vyšetřovatele Matěje Mlynáře a lokace rodného města. Na kontě má také antologii Excelsior, gentlemani!, na které se podílel jako jeden z editorů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM