EN

Špinavá školní hra

Případy pro W + W

Robin Stevensová


Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie!
Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru. Pak ale Elizabet během ohňostroje přijde o život. Vypadá to jako nehoda, co když je ale všechno jinak? Mohl ji někdo nenávidět natolik, že by spáchal zločin? Detektivní duo Wellsová a Wongová začíná znovu pátrat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Nina Tara
Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Jolly Foul Play
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Ambrožová
Počet stran 376
EAN 9788025355466
Datum vydání 24.02.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,464
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet černý mrak strachu a sváru.

Pak ale Elizabeth během ohňostroje přijde o život. Vypadá to jako nehoda, co když je ale všechno jinak? Mohl ji někdo nenávidět natolik, že by kvůli tomu spáchal zločin? Mají se smrtí něco společného útržky papírů popsané skandálními tajemstvími, které někdo začal trousit po škole?

Detektivní duo Wellsová a Wongová zahajuje další pátrání. Na cestě za klíčem k děsivému tajemství projde tvrdou zkouškou nejen jejich důvtip, ale i jejich přátelství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy pro W + W"

Hodnocení čtenářů

Lucie Kopalová
Nádherná kniha.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Robin Stevensová

Robin Stevensová

Robin Stevensová se narodila v Kalifornii, ale ve třech letech se přestěhovala s rodiči do Oxfordu v Anglii. Než se stala autorkou detektivních románů na plný úvazek, pracovala v knihkupectví a jako redaktorka v nakladatelství Egmont. Svůj první román Zločin slečnám nesluší (Případy pro W + W) sice napsala kvůli soutěži National Novel Writing Month, ovšem agentuře ho neposlala. Autorčinu práci na detektivkách ovlivnila také slavná Agatha Christie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM