EN

Znamení koně

Kristýna Komárková


Povídka propojující dvě generace, zrcadlící jejich výhry i prohry. Příběh lásky, svobody a oslavy přírody ve všech jejích krásách.
Znamení koně je příběh propojující dvě generace, oslavující život ve všech jeho podobách. Na začátku se přeneseme do 60. let minulého století, druhá polovina děje nás zavede o více než čtyřicet let později. Díky dvěma časovým rámcům můžeme srovnávat. Bude dělat další generace stejná rozhodnutí a chyby jako jejich prarodiče, nebo se poučí? A je vůbec možné poučit se z cizích chyb? Hlavním motivem knihy, stejně jako života samotného, je láska a svoboda ve všech rovinách.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr novela
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788076505377
Datum vydání 31.01.2022
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,118
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Muž, žena, první láska, první zrada. Nepoznaná vášeň, hořká chuť zklamání. Radost, zoufalství, naděje. Stáří, mládí. Moudrost, nespoutanost. Znamení koně je příběh propojující dvě generace, oslavující život ve všech jeho podobách. Na začátku se přeneseme do 60. let minulého století, druhá polovina děje nás zavede o více než čtyřicet let později. Díky dvěma časovým rámcům můžeme srovnávat. Bude dělat další generace stejná rozhodnutí a chyby jako jejich prarodiče, nebo se poučí? A je vůbec možné poučit se z cizích chyb?

Hlavním motivem knihy, stejně jako života samotného, je láska a svoboda ve všech rovinách. Na pozadí líně překrásné letní přírody se odehrává příběh, při kterém se vám doslova zatají dech.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM