EN

Více než člověk

S andělem na bedrech

Jakub Vít


Svět, ve kterém neexistuje smrt, je minulostí. Andělé, démoni a smrt se objevují mezi námi. Nejen s tím se musí dospívající hrdina vypořádat.
Dospívající student Jan Šimáček žije ve světě, kde smrt už dávno není na denním pořádku. Je plný naděje, že se stane jedním z vědců, kteří vytvářejí sérum nesmrtelnosti. Po jednom incidentu začne vidět anděly, kteří chrání své svěřence před strastmi osudu. Jedním z nich je Kathe, se kterou objeví andělské město. A právě ona mu také prozradí, že lidem hrozí nebezpečí. Jak dopadne budoucnost světa lidí poté, co se na scénu vrátí smrt?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788076505339
Datum vydání 18.07.2022
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,265
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Dospívající student Jan Šimáček žije ve světě, kde smrt už dávno není na denním pořádku. Je plný naděje, že se stane jedním z vědců, kteří vytvářejí sérum nesmrtelnosti. Život ovšem nebývá, jaký si ho vysníme, a Honza zjišťuje, že žil celé roky ve lži. Po jednom incidentu začne vidět to, co ostatním zůstává skryto – anděly, kteří chrání své svěřence před strastmi osudu. Jedním z nich je Kathe, se kterou objeví andělské město. A právě ona mu také prozradí, že lidem hrozí nebezpečí. Jak dopadne budoucnost světa lidí poté, co se na scénu vrátí smrt?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM