EN

Andělíčkářka

Camilla Läckberg


Bude vás mrazit, ale nedokážete se odtrhnout!
O Velikonocích roku 1974 zmizela z ostrova Valö rodina Elvanderových, rodiče se třemi dětmi. V domě zůstala jen roční dcera Ebba. O mnoho let později se Ebba do domu vrací, aby se zde s manželem usadili. Společně se pustí do rekonstrukce domu, během které po nich někdo střílí a dokonce se je pokusí podpálit. Pod starou podlahou v jídelně najdou zaschlou krev. Erika s Patrickem rozplétají při vyšetřování žhářského útoku i linii druhého tajemného případu, ve kterém se zlo přenáší po generace z rodičů na děti.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 8
Jazyk čeština
Původní název Änglamakerskan
Původní jazyk švédština
Překladatel Vendula Nováková
Počet stran 416
EAN 9788026720379
Datum vydání 15.07.2021
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,412
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Osmý případ Eriky Falckové a Patrika Hedströma

O Velikonocích roku 1974 zmizela z ostrova Valö rodina Elvanderových, rodiče se třemi dětmi. V domě zůstala kromě svátečně prostřeného stolu jen zmateně se batolící roční dcera Ebba. O mnoho let později se Ebba vrací zpět do domu, který sloužil také jako internátní škola, aby se zde s manželem usadili. Společně se pustí do rekonstrukce domu, během které po nich někdo neznámý střílí a dokonce se je pokusí podpálit. Následně pod starou podlahou v jídelně, která byla svědkem zmizení rodiny Ebby, nacházejí zaschlou krev.

Andělíčkářka je osmou knihou detektivní série, v níž se setkáváme se sympatickou manželskou dvojicí vyšetřovatelů – spisovatelkou Erikou Falckovou a policistou Patrikem Hedströmem. Erika s Patrickem rozplétají při vyšetřování žhářského útoku na Ebbu a jejího manžela i linii druhého případu, starého a tajemného, ve kterém se zlo přenáší z rodičů na jejich děti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektiv Patrik Hedström"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM