EN

Kniha popisuje finský životní styl založený na jednoduchém a osvědčeném konceptu zvaném sisu: podporuje dlouhodobou odolnost, výdrž a silnou vůli tím, že upřednostňuje pobyt venku za každého počasí, doporučuje plavání ve studené vodě, saunování, volí přirozený pohyb jako chůzi, jízdu na kole nebo běhání místo dojíždění autem, stravování podle sezony a místních surovin a spoustu dalších užitečných zásad.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Finding Sisu. In Search of Courage, Strength and Happiness the Finnish Way
Počet stran 232
EAN 9788020445537
Datum vydání 15.10.2018
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,526
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autorka žila v Kanadě hektickým životem mladé ambiciózní ženy plným stresu. Po přestěhování do Finska, země svých předků, však poznala, že žít se dá mnohem kvalitněji a zdravěji.

Finský životní styl je totiž založený na jednoduchém a osvědčeném konceptu zvaném sisu: podporuje dlouhodobou odolnost, výdrž a silnou vůli tím, že upřednostňuje pobyt venku za každého počasí, doporučuje plavání ve studené vodě, saunování, volí přirozený pohyb jako chůzi, jízdu na kole nebo běhání místo dojíždění autem do uzavřených posiloven plných upocených lidí, stravování podle sezóny a místních surovin místo přehnaných módních diet a spoustu dalších užitečných zásad.

Autorka se poté, co na vlastní kůži okusila blahodárný vliv sisu, rozhodla sepsat, jak ho lze postupně začlenit do každodenního života každého z nás, abychom se mohli cítit po fyzické i psychické stránce báječně.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM