EN

Neurointenzivní péče

Aleš Tomek


Třetí vydání je stále koncipováno jako praktická příručka. Využívá množství strukturovaných návodů, algoritmů, schémat a tabulek pro jasný postup v případě nejrůznějších klinických situací možných na jednotce neurointenzivní péče. Text je rozložen do pěti sekcí a čtyřiceti pěti kapitol. Kniha je určena pro běžnou denní klinickou praxi lékařů a sester na neurointenzivních jednotkách. Zajímavá bude zejména pro lékaře v přípravě na atestaci z neurologie, neurochirurgie, intenzivní medicíny a anesteziologie.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 607
EAN 9788020451194
Datum vydání 01.12.2018
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,575
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Kniha Neurointenzivní péče se pro velký zájem odborné veřejnosti dočkala třetího vydání. Více než dvacetičlenný autorský kolektiv se dále rozrostl a zapracoval řadu změn, kterými tato dynamická odbornost prošla v posledních čtyřech letech.

Kniha je stále koncipována jako praktická příručka. Využívá množství strukturovaných návodů, algoritmů, schémat a tabulek pro jasný postup v případě nejrůznějších klinických situací možných na jednotce neurointenzivní péče. Text je strukturován do pěti sekcí a čtyřiceti pěti kapitol.

Kniha je určena pro běžnou denní klinickou praxi lékařů a sester na neurointenzivních jednotkách. Bez zajímavosti nebude zejména pro lékaře v přípravě na atestaci z oborů neurologie, neurochirurgie, intenzivní medicíny a anesteziologie.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM