EN

Meghan: Hollywoodská princezna

Hollywoodská princezna

Andrew Morton


V tomto zcela prvním životopise Meghan Markle se uznávaný královský životopisec Andrew Morton vrací k jejím kořenům - k dětství v Los Angeles, studiu v dívčí katolické škole a napjatým vztahům k rodině. Zabývá se též jejím prvním manželstvím a rozvodem, úspěchům při práci v showbyznysu a seznámení s princem Harrym, kdy se Meghan ocitla v hledáčku světových médií jako nikdy předtím.

Detailní informace

Žánr osobnosti
Jazyk čeština
Původní název Meghan - A Hollywood Princess
Počet stran 280
EAN 9788020449634
Datum vydání 25.10.2018
Věk od 15
Formát 155x235 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

V tomto zcela prvním životopise Meghan Markle, nyní vévodkyně ze Sussexu, se uznávaný královský životopisec Andrew Morton vrací k jejím kořenům: k dětství v losangeleské čtvrti The Valley, studiu v dívčí katolické škole a napjatým vztahům v  rodině. Zabývá se též jejím prvním manželstvím, jež skončilo rozvodem v roce 2013, i tím, jak v Hollywoodu stále doplácela na svůj smíšený původ a jak se nakonec navzdory němu prosadila v úspěšném televizním seriálu Kravaťáci. Věnuje se také její práci dobrovolné velvyslankyně, jíž tolik připomíná princeznu Dianu. Nakonec odhaluje, jak byl královský románek odvíjející se mezi dvěma kontinenty co nejpřísněji utajován až do chvíle, kdy vše vyšlo najevo a Meghan se ocitla v hledáčku světových médií jako nikdy předtím.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrew Morton

Andrew Morton

Andrew Morton David je anglický novinář a spisovatel, který napsal biografie královských postav, jakými jsou princezna Diana a princ William s chotí Catherine. Je také autorem životopisů celebrit, včetně Toma Cruise, Angeliny Jolie a Moniky Lewinsky. Narodil se v Dewsbury ve West Yorkshire v roce 1953. Navštěvoval gymnázium, poté studoval historii.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM