EN

Loď v Bretani (audiokniha)

Marta Davouze


Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal velký ohlas u čtenářů, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
EAN 8594159390812
Datum vydání 01.06.2017
Věk od 15
Formát 122x140 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Audioknihy
Typ CD audio

Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal velký ohlas u čtenářů i posluchačů, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě. Jako obvykle jsou její historky zábavné, mísí se v nich laskavý humor se sarkastickými postřehy, přičemž nešetří nikoho, ani sebe. Jednu kapitolu pojala ve formě fiktivního interview pro tisk. Odpovídá v němna nejčastější dotazy, které jí její publikum klade, text však obsahuje i hlubší reflexe o lidském bytí.

1 mp3 CD

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marta Davouze

Marta Davouze

Marta Davouze, dříve Železná (12. 5.1945 Praha – 4. 7. 2018 Manoir De Langourian, Bretaň, Francie) byla česká nakladatelka, publicistka a spisovatelka. Vystudovala FF UK, působila jako knihovnice a nakladatelská redaktorka. Po převratu 1989 založila v Praze Společnost Franze Kafky, kde vydala mimo jiné kompletní Spisy Karla Poláčka a poprvé úplné Dílo Franze Kafky v češtině. Je považována za inspirátorku projekt pomníku Franzi Kafkovi a mezinárodní literární Cenu Franze Kafky. Později ve francouzském Erquy pořádala Ceny Jana Zrzavého na podporu mladých výtvarníků. Napsala řadu fejetonů a knih.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM