EN

Koloproktologie Vybrané kapitoly III

František Antoš, Jiří Hoch


Předchozí dvě vydání publikace Koloproktologie, vybrané kapitoly I a II, se setkala se značným zájmem a byla rychle rozebrána. Obsahem nové publikace budou kapitoly o divertikulární chorobě, kolorektálním karcinomu, střevních a análních píštělích u Crohnovy choroby, hidradenitis suppurativa a řada dalších aktuálních a zajímavých témat z oboru koloproktologie. Autory kapitol jsou opět známí odborníci z respektovaných pracovišť, editory publikace reprezentanti oboru profesoři Jiří Hoch a František Antoš.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020452764
Datum vydání 01.01.2019
Věk od 18
Formát 168x242 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,449
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Předchozí dvě vydání publikace Koloproktologie, vybrané kapitoly I a II, se setkala se značným zájmem a byla rychle rozebrána. Předchozí vydání knihy bylo oceněno jako nejlepší publikace IPVZ v oboru chirurgie.

Obsahem nové publikace budou kapitoly o divertikulární chorobě, kolorektálním karcinomu, střevních a análních píštělích u Crohnovy choroby, hidradenitis suppurativa a řada dalších aktuálních a zajímavých témat z oboru koloproktologie. Autory kapitol jsou opět známí odborníci z respektovaných pracovišť, editory publikace reprezentanti oboru profesoři Jiří Hoch a František Antoš.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM